Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Αυτό που δεν έχουμε πετύχει…”

“Αυτό που δεν έχουμε πετύχει…”

cooper papantoniou aek krasny

cooper-papantoniou-aek-krasny

Πεπεισμένος ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα καταφέρουν να πετύχουν τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στο blog του ο Νώντας Παπαντωνίου. Ο πλέι μέικερ της ΑΕΚ, αναφέρθηκε στην ήττα από τον Άρη, ενώ υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός παρά την ήττα του στην Ευρωλίγκα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Παράλληλα, εστίασε και στην παρουσία του κόσμου ο οποίος όπως τόνισε θα τους δώσει την ώθηση να πετύχουν μια μεγάλη νίκη που δεν κατάφεραν ακόμα.

Αναλυτικά όσα έγραψε:
“Προερχόμαστε από το ρεπό του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος. Δυστυχώς το τελευταίο μας ματς ήταν η κακή ήττα από τον Άρη που μας στοίχισε ψυχολογικά, ωστόσο, αυτό το ρεπό μας βοήθησε να ανακάμψουμε, να δούμε τα λάθη μας, να δουλέψουμε πολύ στις αδυναμίες μας και να βρεθούμε ακόμα περισσότερο σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Επόμενος αγώνας είναι με τον Ολυμπιακό, o οποίος προέρχεται από μία σκληρή ήττα γι’ αυτόν, γιατί πιθανώς να του στοιχίσει την πρόκριση στο Top – 8 της Ευρωλίγκας. Θεωρώ όμως ότι είναι σε καλή κατάσταση και είναι το φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση. Είναι μία ομάδα που ξέρει πως να διαχειρίζεται τέτοιου είδους αγώνες.

Εμείς τώρα χτίζουμε χαρακτήρα και ψάχνουμε μία νίκη που θα μας δώσει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια και συγκεκριμένα ενόψει πλέι – οφ.

Το καλό με τη διακοπή ήταν ότι είχαμε χρόνο να δουλέψουμε και είμαστε πιο ξεκούραστοι. Θα δώσουμε το 150% για να καταφέρουμε αυτή τη μεγάλη νίκη που θα δώσει πολύ χαρά στον κόσμο μας.

Ξέρουμε ότι θα είναι δίπλα μας για ακόμα μία φορά. Περιμένουμε να δημιουργήσει τρομερή ατμόσφαιρα και να μας δώσει ώθηση να καταφέρουμε αυτό που δεν έχουμε κάνει τόσο καιρό”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες της ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος έδωσε λύση στην ΑΕΚ, επιστρέφουν στις προπονήσεις οι παίκτες. Οι παίκ…