Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Αφιερωμένη στους γιους μου”

“Αφιερωμένη στους γιους μου”

Aris Likogiannis Kolossos

Aris-Likogiannis-KolossosΟ Άρης Λυκογιάννης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του κι αφιέρωσε τη νίκη του Κολοσσού επί της Καβάλας στους δύο γιους του.

Αναλυτικά όσα υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου:

“Θέλω να πω ότι είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα και θέλω να αφιερώσω τη νίκη στους δύο γιους μου, καθώς σήμερα ο ένας έχει γενέθλια και ο άλλος την ονομαστική του εορτή. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω πολλά. Τα παιδιά, παρά το γεγονός πως τις τρεις πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν είχαμε καλή προπόνηση, ίσως λόγω της κούρασης, στις δύο τελευταίες ήταν πολύ συνεπείς σε αυτά που είπαμε.

Γενικά ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι σήμερα, όπου μπήκαμε δυνατά με καλό ρυθμό για να μην έχουμε πρόβλημα στη συνέχεια. Συνδυάσαμε τη νίκη με ένα μεγάλο σκορ και όμορφο μπάσκετ. Γενικότερα ευχαριστηθήκαμε εμείς αλλά και ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ και θα προετοιμαστούμε όσο πιο καλά γίνεται”.

Ο Γιάννης Γεωργαλλής, από την πλευρά του, ανέφερε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα και τους προπονητές για τη νίκη. Ξέραμε ότι η Καβάλα έπαιζε το τελευταίο της χαρτί στην κατηγορία. Επιβάλαμε το ρυθμό μας από την αρχή και δεν επιτρέψαμε στην Καβάλα να διεκδικήσει το παιχνίδι, ενώ είχαμε διάρκεια στο παιχνίδι εκτός από το τέλος που είχαμε κάποιο πρόβλημα, αλλά θα το διορθώσουμε.

Βάσει των άλλων αποτελεσμάτων έχουμε μία καλή ευκαιρία να κάνουμε κάτι καλό, γι’ αυτό θα πρέπει να δουλέψουμε για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…