Κεντρική Basket League Άρης “Ξεκούραση και Αρμάνι”

“Ξεκούραση και Αρμάνι”

Dimitris Priftis Waters Aris

Dimitris Priftis-Waters-Aris

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά όχι από την ενέργεια των παικτών του εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η νίκη επί του Λαυρίου είναι ιδιαιτέρως σημαντική λόγω των συνθηκών που υπήρχαν, ενώ σχολίασε την έλλειψη ενέργειας από τους αθλητές του. Τέλος, υπογράμμισε ότι το μυαλό όλων πλέον είναι στην αναμέτρηση με την Αρμάνι Μιλάνο (10/02).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Συγχαρητήρια στους παίκτες. Ήταν εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι, ειδικών συνθηκών και λόγω της προηγούμενης βδομάδας και λόγω της ιδιαιτερότητας του αντιπάλου. Είναι σημαντική μέρα και συνεχίζουμε. Θα ξεκουραστούμε μια μέρα και από Δευτέρα θα προετοιμαστούμε για τον αγώνα με την Αρμάνι. Καλή συνέχεια στο Λαύριο”.

Για το θέμα της ενέργειας των παικτών: “Η ομάδα δεν είχε την ενέργεια που θα θέλαμε, ήταν αυτό που περιμέναμε. Είναι εύκολο να το λες, αλλά αλλό να το ζεις και ειδικά το συγκεκριμένο ταξίδι. Εκεί που δεν πηγαίνουν τα πόδια, πρέπει να έχεις το μυαλό για να αντεπεξέλθεις”.

Για τις ζυμώσεις που γίνονται σε Ευρωλίγκα και FIBA: “Με τη διοίκηση έχω πολύ καλή συνεργασία και επικοινωνία, το συγκεριμένο αφορά αποκλειστικά τη διοίκηση, αυτή θα στασθμίσει θα αξιολογήσει και θα πάρει απόφαση”.

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Τζέικ Κοέν, ο οποίος δήλωσε: “Έγινε σκληρό παιχνίδι, με έναν σκληρό αντίπαλο. Έπρεπε να αντιδράσουμε μετά την απογοητευτική ήττα της Τετάρτης. Παίξαμε καλή άμυνα, αυτό ήταν το όπλο μας και αυτή η άμυνα έφερε και εύκολα καλάθια στο επιθετικό κομμάτι, έτσι φτάσαμε σε αυτή τη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…