Κεντρική Basket League Αγώνες Τρίκαλα – Άρης 68-83

Τρίκαλα – Άρης 68-83

aris jerel mcneal

aris-jerel-mcneal

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό δεύτερο δεκάλεπτο, ο Άρης πέρασε άνετα από τα Τρίκαλα, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 83-68, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να είναι ανταγωνιστικοί μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο, καθώς στη συνέχεια παραδόθηκαν στις ορέξεις των παικτών του Δημήτρη Πρίφτη, οι οποίοι έφτασαν στο ρελαντί στην τελική επικράτηση.

Οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, σε αντίθεση με τα Τρίκαλα, τα οποία πρέπει να πετύχουν κάποιες νίκες στη συνέχεια, εάν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Τα Τρίκαλα μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν με 25-23 στο πρώτο δεκάλεπτο. Όταν, όμως, οι παίκτες του Πρίφτη αποφάσισαν να παίξουν άμυνα, πήραν όχι μόνο τα ηνία της αναμέτρησης, αλλά ξέφυγαν με διψήφια διαφορά (35-47) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, επιτρέποντας στους γηπεδούχους να σκοράρουν μόλις 10 πόντους στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Ανάλογο σκηνικό και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τους “κιτρινόμαυρους” να διατηρούν στο ρελαντί τη διαφορά σε διψήφια επίπεδα και τα Τρίκαλα να αδυνατούν να μπουν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 66-50 στο τέλος της τρίτης περιόδου, με το τέταρτο δεκάλεπτο να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, μιας και οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν ποτέ να απειλήσουν πραγματικά τον Άρη.

Τα δεκάλεπτα: 25-23, 35-47, 50-66, 68-83.
ΤΡΙΚΑΛΑ: Τζόουνς 17 (1), Κάντουγκαν 5, Τσιλούλης, Καραθανάσης 5 (1), Τσιάρας 13 (2), Βίλιαμσον 2, Καλλές 2, Ρόμπινσον 13 (2), Καλογιαννίδης, Μπράουν 9, Βαρυτιμιάδης 2.
ΑΡΗΣ: Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 5 (1), Τσούπκοβιτς 2, Φλιώνης, Γουάιτ 22 (10 ριμπ.), Ουότερς 5, Ζάρας 4, Χάγκινς 15, Κοέν 1, Μούρτος 8 (2), Σίμτσακ, Μακ Νιλ 21 (5).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Αγώνες

Δειτε επισης

Λήξη συναγερμού για Πετρούσεφ

Καθαρή η μαγνητική του Φιλίπ Πετρούσεφ. Ο Φιλίπ Πετρούσεφ υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική …