Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Το “πρέπει” είναι πολύ μεγάλο”

“Το “πρέπει” είναι πολύ μεγάλο”

Nikos Barlos Mparlos Lavrio

Nikos Barlos-Mparlos-LavrioΟ Νίκος Μπάρλος ανανέωσε το μπλογκ του, το οποίο διατηρεί στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, μιλώντας για τα παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό και το Ρέθυμνο, αλλά και το επερχόμενο απέναντι στον Κολοσσό (22/02, 17:00).

Αναλυτικά:

“Ήταν μία πολύ περίεργη εβδομάδα, με συνεχείς αναμετρήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων. Ένα ματς χωρίς ιδιαίτερη πίεση όπως αυτό με τον Ολυμπιακό, στο οποίο ήμασταν στο μεγαλύτερο διάστημα ανταγωνιστικοί, ικανοποιώντας και τους εαυτούς μας αλλά και τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο.

Κι ένα ακόμη αυτό με το Ρέθυμνο, όπου θεωρώ ότι χάσαμε μια τεράστια ευκαιρία να πάρουμε ένα σημαντικό διπλό. Αλλά αυτό είναι το μπάσκετ. Σε ένα δευτερόλεπτο μπορούν να αλλάξουν τα πάντα κι εκεί που γελάς να κλαις, ή τούμπαλιν. Η ομάδα, πάντως, δείχνει πως βελτιώνεται διαρκώς κι αυτό είναι το σημαντικό.

Τώρα έχουμε μπροστά μας τη μεγάλη μάχη με τον Κολοσσό. Ένα ματς που το “πρέπει” είναι πολύ μεγάλο. Ίσως μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά, καθώς η νίκη είναι κάτι παραπάνω από κομβική για τη συνέχεια. Το ότι έχουμε νικήσει τον αντίπαλο μας στην έδρα του δεν πρέπει να μας ξεγελάει αφού ο Κολοσσός είναι πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, που μπορεί να κάνει τη ζημιά σε κάθε γήπεδο.

Εμείς πρέπει να είμαστε αυτοί που πρέπει, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να τα δώσουμε όλα. Θέλω να πω ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό, που το γήπεδο ήταν γεμάτο, πήραμε απίστευτη δύναμη. Περιμένω και τώρα από τους Λαυριώτες να σταθούν δίπλα μας και να μας βοηθήσουν να φτάσουμε στη νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …