Κεντρική Ελλάδα Συνέντευξη Το πολυβόλο του ΠΑΟΚ

Το πολυβόλο του ΠΑΟΚ

Nausika Stavridou Paok

Nausika Stavridou-Paok

Πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ πέρασε αλώβητος από το Μπραχάμι, επικρατώντας του Κρόνου με 74-60, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη ρεβάνς για την ήττα του πρώτου γύρου, ενώ παρέμενει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση βολής από τον δεύτερο Παναθηναϊκό.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια της αναμέτρησης ήταν η Ναυσικά Σταυρίδου, η οποία έκανε ρεκόρ καριέρας στην Α1 Γυναικών, σκοράροντας 35 πόντους (!).

Η πολύπειρη αθλήτρια μίλησε στο eBasket.gr για την πορεία και τους στόχους του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, τη νίκη επί του Κρόνου και το φάιναλ φορ του Κυπέλλου στη Λευκάδα

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το διπλό του ΠΑΟΚ στο Μπραχάμι: “Η νίκη με τον Κρόνο ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Στόχος μας από την αρχή ήταν να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας ώστε στα playoff να πάμε με νίκες 1-1 αν είναι δυνατόν με όλες τις ομάδες. Ο Κρόνος μας είχε κερδίσει στην έδρα μας στον πρώτο γύρο οπότε για μας ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε αυτό το διπλό”.

Για την αγωνιστική άνοδο της ομάδας: “Έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά τον δεύτερο γύρο με 6 νίκες. Η ομάδα δείχνει να έχει βρει ρυθμό και έχουμε συνοχή σε σχέση με τα παιχνίδια του πρώτου γύρου. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, ώστε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοι στο φάιναλ φορ του κυπέλλου και στα πλέι οφ.

Για τους στόχους της ομάδας: “Μέχρι στιγμής είμαστε μέσα στους στόχους της ομάδας που ήταν η τετράδα και το φάιναλ φορ του κυπέλλου. Αυτό που μένει είναι να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να τερματίσουμε σε όσο ψηλότερη θέση μπορούμε στο πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο.

Για την προσωπική της εμφάνιση: “Δεν μου αρέσει ιδιαίτερα να μιλάω για τον εαυτό μου. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας αναδεικνύονται οι παίκτες. Το σημαντικό είναι η νίκη της ομάδας και οι καλές εμφανίσεις. Όλα τα μέλη προσθέτουν το λιθαράκι τους μέσα στο γήπεδο αμυντικά και επιθετικά και δεν είναι μόνο οι πόντοι αυτοί που μετράνε”.

Για του 35 πόντους κόντρα στον Κρόνο: “Είναι η πρώτη φορά που σκοράρω 35 πόντους στην Α1. Είμαι χαρούμενη για αυτό, αλλά είμαι πιο χαρούμενη που βοήθησα ώστε η ομάδα μου να πάρει το πολυπόθητο αποτέλεσμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Συνέντευξη

Δειτε επισης

Έδωσε λύση ο Αγγελόπουλος στην ΑΕΚ

Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήταν ενήμερος για την κατάσταση των τελευταίων ημερών στην ΑΕΚ, με το…