Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Το Λαύριο κοντά στα παιδιά

Το Λαύριο κοντά στα παιδιά

lavrio

lavrioΤην Δευτέρα 15/2 ήταν παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου και η ΚΑΕ Λαύριο βρέθηκε στο πλευρό του συλλόγου “Ελπίδα”, ενώ έδειξει την στήριξη της στην προσπάθεια της  Τράπεζας εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Παγκόσμια μέρα για τον καρκίνο παιδικής ηλικίας (15/2) και η αθλητική οικογένεια της ΚΑΕ Λαύριο έδειξε για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο και την ευαισθησία της στηρίζοντας το δύσκολο έργο του Συλλόγου  Φίλων Παιδιών με καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” και της Τράπεζας εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου,με αφορμή την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό από τις 7:30 έως 10:00 μ.μ. εκπρόσωποι της Τράπεζας εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο Λαυρίου απαντώντας στα ερωτήματα, εγγράφοντας νέα μέλη αλλά και συλλέγοντας το απαραίτητο υλικό με στόχο τη διάδοση της εθελοντικής προσφοράς μυελού των οστών.

Η μέρα ήταν αφιερωμένη στους μικρούς ήρωες της ζωής -τα παιδιά με καρκίνο- που δίνουν καθημερινά ένα σκληρό αγώνα.Τα παιδιά αυτά έχουν την ανάγκη όλων μας και  η συμπαράσταση των φιλάθλων του Λαυρίου για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας, συνιστά ανεκτίμητη προσφορά!

Γιατί ο καρκίνος δεν μπορεί να τραυματίσει την ΕΛΠΙΔΑ και να σκουριάσει την ΠΙΣΤΗ!

Η ΚΑΕ Λαύριο στο πλαίσιο των δράσεων Κοινωνικής Ευθύνης που προβλέπονται στο μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν οι διοικήσεις των δύο φορέων (ΚΑΕ Λαύριο – σύλλογος “ΕΛΠΙΔΑ”) υλοποιεί ένα πλάνο δράσεων για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο “ΕΛΠΙΔΑ” και της Τράπεζας εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …