Κεντρική Basket League ΕΣΑΚΕ Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Κόροιβο

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον Κόροιβο

davis kifisia koroivos

davis-kifisia-koroivos

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον αγώνα με τον Κόροιβο στο Ζηρίνειο στις 7 Νοεμβρίου, δικαιώνοντας την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, η οποία είχε επικρατήσει με 61-60.

Θυμίζουμε πως η Κηφισιά είχε προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, καθώς με το σκορ στο 61-58 υπέρ της ομάδας της Αμαλιάδας, ο Νίκος Γκίκας είχε ευστοχήσει σε δίποντο, το οποίο, όμως, μετρήθηκε ως τρίποντο από την γραμματεία (όχι από τους διαιτητές), με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να παίξουν στα τελευταία δευτερόλεπτα, σαν το παιχνίδι να ήταν ισόπαλο 61-61. Η γραμματεία διόρθωσε το λάθος της 2 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα, με τον Κόροιβο να επικρατεί με 61-60.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Κηφισιά και αποφάσισε να την απορρίψει.

Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τη νίκη μας, όμως η αλήθεια έλαμψε για τα καλά και είναι αντιληπτό ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τα επιτεύγματα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Κόροιβος δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατακτώντας πεντακάθαρα το ροζ φύλλο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε ΕΣΑΚΕ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (25/4)

Τα φώτα στο ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό Δύο παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρό…