Κεντρική Basket League Άρης Τι πάει να κάνει ο Λάσκαρης;

Τι πάει να κάνει ο Λάσκαρης;

nikos laskaris

nikos laskaris

Υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να προπονούν τα παιδικο-εφηβικά τμήματα μιας ομάδας καταξιωμένοι πρώην αθλητές; Η απάντηση είναι όχι και το ερώτημα ρητορικό. Κι όταν είσαι μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Άρης, πρέπει να δίνεις τη δυνατότητα στα “παιδιά σου” να γνωρίζουν παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες που έχουν κάνει μεγάλη διαδρομή.

Ως εκ τούτου το γεγονός ότι τις προάλλες την προπόνηση των εκκολαπτόμενων μπασκετμπολιστών έκανε ο Ιβάν Ζορόσκι, γνώριμος από τη θητεία του σε Ολυμπιακό και Πανιώνιο, δεν είναι κακό. Και θα ήταν… μόνο καλό, αν στο μεσοδιάστημα ο Ζορόσκι δεν είχε γίνει μάνατζερ παικτών!

Γιατί, το να φέρεις στην προπόνηση έναν πρώην παίκτη είναι σύνηθες. Ενδείκνυται που λένε. Το να αναθέτεις την προπόνηση σε έναν άνθρωπο που σήμερα δηλώνει “μάνατζερ” (ατζέντης) είναι καινοφανές. Νέα κόλπα, δηλαδή, από τη διοίκηση Λάσκαρη.

Η Θεσσαλονίκη έχει βουίξει κι ερωτηματικό είναι τι σκοπεύει να κάνει με αυτήν του την κίνηση ο Άρης. Τυχαίο (ή ατυχές) γεγονός, ή απαρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας; Μιας συνεργασίας, που αν πάρει μορφή μονιμότητας, θα προκαλέσει πολλές -όχι κατ΄ ανάγκη θετικές- αντιδράσεις από άλλους ατζέντηδες.

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…