Κεντρική Διεθνή Τα σενάρια πρόκρισης

Τα σενάρια πρόκρισης

paok aris

paok-aris

Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνεται η φάση των “32” του Γιούροκαπ, με τους δύο εκπροσώπους μας, εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενους, να διατηρούν “ζωντανές” τις ελπίδες τους για πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης, χωρίς ωστόσο να κρατούν στην τύχη στα χέρια τους. Τόσο στον όμιλο του Άρη όσο και σε αυτόν του ΠΑΟΚ, οι Αρμάνι Μιλάνο και Όλντενμπουργκ, αντίστοιχα, έχουν προκριθεί ως πρώτες με ρεκόρ 4-1 και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες ισοβαθμούν με 2-3. Οι ισοβαθμίες, όμως, δεν βρίσκονται σε απόλυτο βαθμό υπέρ των ελληνικών συγκροτημάτων.

Ο Άρης δεν κατόρθωσε να περάσει από την Κλαϊπέντα και πρέπει να ρίξει στο “καναβάτσο” την Αρμάνι Μιλάνο, στο Αλεξάνδρειο, αλλά και η Νεπτούνας να αλώσει το Βερολίνο, νικώντας την Άλμπα, για να προκριθεί. Σε αντίθετη περίπτωση οι Γερμανοί προκρίνονται καθώς υπερτερούν των “κιτρινόμαυρων” στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ακόμη δυσκολότερο το έργο του “δικεφάλου του βορρά“, ο οποίος θα χρειαστεί να περάσει αλώβητος από την έδρα της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λιμόζ, και παράλληλα η -αδιάφορη- Όλντενμπουργκ να νικήσει τη Βαλένθια, μέσα στην Ισπανία.

Είναι εμφανές πως τα πράγματα δεν είναι ευνοϊκά για τους δύο εκπροσώπους μας, αλλά -ανεξαρτήτως από το τι θα γίνει- και μόνο το γεγονός πως δεν έμειναν, απλά, στην πρόκριση του στους “Last 32” αλλά πάλεψαν μέχρι τέλους για την υπέρβαση, αποτελεί εξαιρετικό επίτευγμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…