Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Τα λάθη μας στέρησαν τη νίκη”

“Τα λάθη μας στέρησαν τη νίκη”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-Laurio

Το μαχητικό Λαύριο, παρά το καλό πρόσωπο που έδειξε και την προσπάθεια που έκανε δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Κρήτη, αφού ηττήθηκε με 87-85 από το Ρέθυμνο.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων, Χρήστος Σερέλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ανέφερε, πως παρά το γεγονός ότι ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι, δεν συνέχισαν με την ίδια θέρμη, με αποτέλεσμα κάποια λάθη να τους στερήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Σήμερα ήρθαμε να παίξουμε ένα ματς όπου ξέραμε πως το Ρέθυμνο βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ. Και εμείς ήμασταν καλά. Στο α’ ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό. Τα καταφέραμε. Στην επανάληψη δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το ματς άνοιξε. Συνεχίσαμε όμως επιθετικά να βρίσκουμε καλές επιλογές και για αυτό παραμείναμε μέσα στο παιχνίδι.

Στην ουσία δώσαμε ένα παιχνίδι που μας έδωσε το Ρέθυμνο Cretan Kings. Απλά η ομάδα μου χάνει δεύτερο ματς με τον ίδιο τρόπο όπως και εκείνο κόντρα στην Καβάλα. Συνεπώς η διαχείριση είναι ένα μάθημα στο οποίο θα πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Όμως το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι δουλέψουμε για το επόμενο πολύ σημαντικό ματς που έχουμε με τον Κολοσσό. Η πίκρα για μας είναι ότι χάνουμε δεύτερο παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Αποδεικνύεται ότι το ματς λήγει στο τελευταίο δευτερόλεπτο και οι πιο έμπειροι έχουν το πλεονέκτημα. Παρόλο το λάθος που κάναμε θα ήταν άδικο να μην δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους».

Ο Μιχάλης Περράκης, από πλεύρας παικτών δήλωσε: “Ήταν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τον κόσμο και που ήρθε να το δει και σίγουρα το ευχαριστήθηκε, ενώ το αντίθετο ισχύει για την ομάδα που χάνει. Εμείς ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και σε όλη την διάρκεια του ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ακόμα και στην λήξη το κρατούσαμε στα χέρια αλλά δυστυχώς κάποια λάθη, τα οποία είναι ανθρώπινα, μας έκαναν να χάσουμε το ματς. Ακόμα και από αυτά έχουμε να μάθουμε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αμέσως πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη αναμέτρηση. Όποιος και αν το έχανε θα αισθανόταν ακριβώς το ίδιο. Δυστυχώς η ομάδα μου ήταν αυτή και από αυτό έχουμε να μάθουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …