Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Τα δύο τρίποντα του Άρη”

“Τα δύο τρίποντα του Άρη”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOK

Απογοητευμένος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Άρη. Ο τεχνικός του “Δικεφάλου του Βορρά”, εστίασε στα πολλά φάουλ που δέχθηκαν οι παίκτες του στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και στα δύο τρίποντα του Άρη με τους Τσούπκοβιτς και Ουάιτ. Παράλληλα, τόνισε ότι θα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι, καθώς υπάρχει πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα, ενώ αναφέρθηκε και στις διακοπές του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ. Είχε μηδέν επιθετικά ριμπάουντ ο Αρης στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο, από τη στιγμή που φορτωθήκαμε με φάουλ, ο Άρης μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι. Μετά και οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Ο Άρης έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα και εκεί ξεκαθάρισε ο νικητής. Οι διακοπές ίσως να αλλοίωσαν το ρυθμό των ομάδων. Πρέπει να συγκεντρωθούμε, να δούμε τα λάθη μας. Το πρωτάθλημα έχει ένα γύρο ολόκληρο ακόμα. Πρέπει να προσέξουμε γιατί έχουμε πολύ δύσκολα παιχνίδια. Και περισσότερο, το θέμα είναι να βρεθούμε σαν ομάδα, γιατί οι προπονήσεις γίνονται με ελλιπή σύνθεση”.

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ πλην της ΑΕΚ, έχει χάσει όλα τα ντέρμπι στο τέλος: “Τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό χάθηκαν άδικα. Χάθηκαν επειδή χάσαμε δύο βολές. Στα άλλα παιχνίδια, υπήρχαν κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν, που θέλαμε να τις ελέγξουμε αλλά πολλές φορές το παιχνίδι έιναι τελείως διαφορετικό. Ο Αρης δεν είχε βάλει σχεδόν κανένα τρίποντο, αλλά ο Oυάιτ και ο Τσούπκοβιτς, όταν χρειάστηκε έβαλαν δύο μεγάλα σουτ”.

Τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Απόλλων Τσόχλας, ο οποίος δήλωσε: “Μας πλήγωσαν οι 15 παραπάνω επιθέσεις που έκανε ο Άρης. Είχαμε ένα κενό διάστημα στο 3ο δεκάλεπτο που τους επέτρεψε να ξαναμπουν στο παιχνίδι και μας κέρδισαν”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …