Κεντρική NBA NCAA Στα “ρηχά” Ντόρσεϊ και Μήτογλου

Στα “ρηχά” Ντόρσεϊ και Μήτογλου

dorsey oregon ducks ncaa

dorsey-oregon ducks-ncaaΤο Όρεγκον του Τάιλερ Ντόρσεϊ πανηγύρισε την 21η νίκη του σε 27 αναμετρήσεις στο NCAA, καθότι επιβλήθηκε 86-73 του Ουάσινγκτον. Ο ομογενής γκαρντ, πάντως, κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα απόδοσης.

Για του λόγου το αληθές, ο Ντόρσεϊ σημείωσε μόλις 3 πόντους (1/6 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/4 βολές), “μάζεψε” 6 ριμπάουντ, “μοίρασε” 1 ασίστ κι υπέπεσε σε 3 λάθη σε 25 λεπτά. Ο Κουκ, δε, αποτέλεσε το “Α” και το “Ω” για το Όρεγκον, ολοκληρώνοντας το ματς με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Το Ουέικ Φόρεστ του Κωνσταντίνου Μήτογλου δεν τα κατάφερε απέναντι στο Βιρτζίνια Τεκ (81-74), γνωρίζοντας την 11η ήττα του σε 28 παιχνίδια. Ο Έλληνας φόργουορντ μέτρησε μόλις 4 πόντους (2/5 δίποντα, 0/3 τρίποντα), ισάριθμα ριμπάουντ, 1 μπλοκ και 3 λάθη σε 25 λεπτά.

Οι Μπιμπς και Λίντεϊ, στο μεταξύ, ήταν οι κορυφαίοι των νικητών, πετυχαίνοντας 22 και 17 πόντους αντίστοιχα. Αμφότεροι, μάλιστα, προσέφεραν αρκετές λύσεις και στον τομέα των ριμπάουντ, με τον πρώτο να “κατεβάζει” 5 και τον δεύτερο 8.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…