Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Σκεφτόμαστε την Κηφισιά, όχι τον Άρη”

“Σκεφτόμαστε την Κηφισιά, όχι τον Άρη”

zdovc jure

zdovc_jureΗ ΑΕΚ υποδέχεται, αύριο (21/02, 17:00), την Κηφισιά, στο πλαίσιο της 20ής “στροφής” της Basket League, με τον Γιούρι Ζντοβτς να τονίζει -στην επίσημη ιστοσελίδα της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ- πως η ομάδα του οφείλει να παίξει σκληρά στην άμυνα, όπως έκανε στην Πάτρα.

Υπογράμμισε, δε, ότι το ενδιαφέρον στρέφεται αποκλειστικά και μόνον στην προσεχή αναμέτρηση κι όχι στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, ήτοι στον Άρη.

Αναλυτικά:

“Η Κηφισιά είναι μία από τις ομάδες του Πρωταθλήματος που βρίσκεται σε καλή φόρμα. Θα να έρθει εδώ (σ.σ.: στο ΟΑΚΑ) και να προσπαθήσει χωρίς άγχος να κάνει την έκπληξη. Η δουλειά μας, όπως σε κάθε αγώνα, είναι να παρουσιασθούμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε σκληρά από τα πρώτα λεπτά και να μην αφήσουμε να περάσει από το μυαλό τους ότι μπορεί να μας κερδίσουν.

Πρέπει να επαναλάβουμε τη σκληρή άμυνά μας, όπως κάναμε για 25 λεπτά στην Πάτρα. Δεν θα έχουμε μαζί μας τον Κατσίβελη, που ήταν ένας από τους καλύτερους μας παίκτες στα τελευταία ματς, αλλά έχουμε αρκετούς παίκτες στο ρόστερ που θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να δείξουν τι αξίζουν.

Δεν περιμένω έναν εύκολο αγώνα και πρέπει να είμαστε σοβαροί, για να κερδίσουμε την Κηφισιά. Κάθε αναμέτρηση έχει την ιδιαιτερότητά της. Αυτή τη στιγμή σκεφτόμαστε μόνο την Κηφισιά κι όχι τον επόμενο αγώνα με αντίπαλο τον Άρη“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…