Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Συγκινημένος ο Μαρκόπουλος

Συγκινημένος ο Μαρκόπουλος

sef2

sef2Η σημερινή αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ (83-76) είχε ιδιαίτερα συγκινησιακό χαρακτήρα λόγω της “μαύρης” επετείου με τους αδικοχαμένους φιλάθλους της Θύρας 7, τον Φεβρουάριο του 1981. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μάλιστα, ήταν συναισθηματικά φορτισμένος κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στην κάμερα του ΟΤΕ TV.

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε:

“Θέλω να μιλήσω για αυτό που συνέβη, με τα παιδιά που “χάθηκαν” σε εκείνο το παιχνίδι. Ήμουν πολύ συγκινημένος στην αρχή, όταν πήγαμε κι εμείς να αποδώσουμε φόρο τιμής. Είναι συγκλονιστικό αυτό που συνέβη, δεν το χωράει ο νους.

Είναι ό,τι χειρότερο να “χάνεται” έτσι κόσμος και, ιδίως, μικρά παιδιά. Το σκέφτομαι και δεν μπορώ ακόμα να το πιστέψω, μιλάω κι από την σκοπιά ενός ανθρώπου που έχει δικά του παιδιά και -ειλικρινά- με συγκινεί πάρα πολύ.

Όσον αφορά στο ματς: “Παίζοντας με τον Ολυμπιακό, πρέπει να έχεις πολύ καλή απόδοση, για να σταθείς στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε το παιχνίδι του Ολυμπιακού και το καταφέραμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχε πολύ πάθος κι η πίεσή του αυξάνονταν συνεχώς.

Η κούραση, που άρχισε να βγαίνει σε εμάς, ήταν εμφανής. Θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να έχουμε τον ίδιο ρυθμό και στα τελευταία πέντε λεπτά. Πήγαμε με ατομικές ενέργειες κι ο Ολυμπιακός έχει πολύ σκληρή άμυνα. Το τρίποντο του Σπανούλη ήταν το καθοριστικό. Μέχρι εκείνη τη στιγμή υπήρχαν ελπίδες και πιστεύαμε ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…