Κεντρική Basket League Απόλλων Πατρών “Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό”

“Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό”

Kostas

Kostas MexasΟ Απόλλων Πατρών δέχτηκε ισχυρό πλήγμα από τον Αρκαδικό στην Τρίπολη, καθώς ηττήθηκε 82-59 με τη τρίτη περίοδο να είναι η πλέον καταστροφική. Ο κόουτς Μέξας έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Αρκαδικό, ενώ επεσήμανε πως η ομάδα του εδώ και κάποιο διάστημα δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Αρκαδικό και τον Γιάννη για την πολύ μεγάλη και δίκαιη νίκη. Στο δεύτερη ημίχρονο υπήρχε μόνο Αρκαδικός. Εδώ και καιρό, μετά το παιχνίδι με την Καβάλα δεν είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί θα θέλαμε. Ξέρουμε το πρόγραμμά μας, είναι δύσκολο και πρέπει να συνέλθουμε και να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο. Έχουμε πίστη στον εαυτό μας αλλά δεν αρκεί αυτό. Σήμερα δεν ήμασταν πουθενά συγκεντρωμένοι, ο αντίπαλος έβαλε και κάποια μεγάλα σουτ και χάσαμε.”

Του παίκτες του Απόλλωνα εκπροσώπησε ο Τόνι Μέιερ: “Φανερά είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά όταν ο αντίπαλος έκανε εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο. Χρειαζόμαστε πνευματική δύναμη και να βρεθούμε σαν ομάδα. Ομαδικό πνεύμα σε κάθε ματς και να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Απόλλων Πατρών

Δειτε επισης

Καρδίτσα – Απόλλων Πάτρας 95-67

«Διέλυσε» τον Απόλλωνα Πάτρας η Καρδίτσα «Πάρτι» έκανε η Καρδίτσα απέναντι στον υποβιβασμέ…