Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Συγχαρητήρια στα παιδιά”

“Συγχαρητήρια στα παιδιά”

Christos Serelis Lavrio Laurio

Christos Serelis-Lavrio-LaurioΤο Λαύριο έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό και ο κόουτς Σερέλης έσπευσε να συγχαρεί του παίκτες του για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Εγώ θέλω να ξεκινήσω και να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε. Μείναμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παρουσιαστήκαμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι αμυντικά για μεγάλο βαθμό. Υπήρχε μια καθοριστική φάση όταν στο +6 κλέψαμε τη μπάλα και δεν καταφέραμε στον αιφνιδιασμό να κάνουμε το +8 και να αναγκάσουμε τον αντίπαλο μας να πάρει τάιμ άουτ και εμείς ανάσες.

Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε τον Ολυμπιακό χαμηλά στο σκορ. Αν συνεχίσουμε έτσι, πιστεύω θα πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία. Καλά είναι τα όμορφα λόγια, αλλά χρειαζόμαστε νίκες για να μείνουμε στην κατηγορία. Ο Χάμιλτον θα μείνει για έξι εβδομάδες εκτός (σ.σ. κάταγμα επιγονατίδας). Ο Μπολντς και ο Γιανγκ θα παίξουν την Πέμπτη κανονικά.”

O Σάκης Γιαννακόπουλος μίλησε για λογαριασμό των παικτών: “Εμείς θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα για τους επόμενους αγώνες. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και παρότι είχαμε απουσίες βασικών παικτών, καταφέραμε να είμαστε ανταγωνιστικοί για 25 λεπτά. Στην άμυνα μείναμε στο πλάνο μας για περισσότερη ώρα, αλλά μετά ο Ολυμπιακός έχτισε διαφορά και δεν καταφέραμε να μειώσουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …