Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”

“Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί”

skourtopoulos

skourtopoulosΟ κόουτς του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό για το ποιος ήταν ο στόχος των κρητικών, αλλά και για τα κέρδη που αποκόμισαν σαν ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Μόνο κέρδος μπορούσαμε να έχουμε από αυτό το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, αλλά οι ιώσεις δεν μας βοήθησαν. Ο Ντελινινκάιτις και ο Γιαννόπουλος προέρχονταν από ιώσεις, ενώ σήμερα ξαφνικά ο Σάφτενααρ αδιαθέτησε έντονα και δεν έπαιξε. Ερχεται ένα πολύ κρίσιμο ματς με τον Αρκαδικό που πρέπει να κερδίσουμε. Οσον αφορά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να δώσουμε γρήγορο ρυθμό, να τραβήξουμε τον Παναθηναϊκό, που έχει πιο δυνατά και βαριά κορμιά. Χάσαμε κάποια ανοικτά σουτ, όμως τα υπόλοιπα ήταν όλα φυσιολογικά. Το κέρδος είναι ο Ηλίας (σ.σ. Θεοδωρίδης) που κάθεται δίπλα μου και είμαστε ευχαριστημένοι από αυτόν.”

Τους παίκτες του Ρεθύμνου εκπροσώπησε ο Ηλίας Θεοφωρίδης: “Όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό ξέρεις ότι είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε αγώνα. Κρατάμε τα καλά, αλλά και τα λάθη που κάναμε για την προπόνηση. Εχουμε το παιχνίδι με τον Αρκαδικό που είναι τελικός. Να βελτιώσουμε τα λάθη μας και να πάρουμε τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…