Κεντρική Διεθνή “Πολύ δύσκολο παιχνίδι”

“Πολύ δύσκολο παιχνίδι”

pablo laso real madrid

pablo-laso-real-madrid

Η Ρέαλ Μαδρίτης επικράτησε δύσκολα της Μπάμπεργκ και έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκα. Ο Πάμπλο Λάσο μετά το τέλος του αγώνα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την γερμανική ομάδα, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε πολύ δύσκολο το χθεσινό (25/02) παιχνίδι.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων, υπογράμμισε ότι παιχνίδια μετά από το Κύπελλο Ισπανίας είναι περίπλοκα και τελειώνοντας εστίασε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας που της χάρισε και το “διπλό”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Μέγιστος σεβασμός για την ομάδα της Μπάμπεργκ. Διανύουν μία εξαιρετική χρονιά και παίζουν πολύ καλά. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, όπως και στη Μαδρίτη και τέτοια παιχνίδια, μετά από το Κύπελλο είναι πολύπλοκα.

Στα πρώτα λεπτά, ακόμα σκεφτόμασταν το Κύπελλο. Ξεκίνησαν “πεινασμένοι”, πολύ σκληρά και όντας εύστοχοι πήραν ένα πλεονέκτημα. Ο πάγκος, μας έδωσε πολλά στην άμυνα, κυκλοφορήσαμε τη μπάλα με καλά ποσοστά προς τα έξω αναζητώντας ελεύθερους παίκτες. Το τρίτο δεκάλεπτο, ήταν το καλύτερό μας, είχαμε μία διαφορά, όμως ο Μίλερ πέτυχε να τους ξαναβάλει στο παιχνίδι. Το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν αρκετά εξισορροπημένο και κάθε κατοχή ήταν κρίσιμη και αποφασιστική. Είχαμε μία πολύ σκληρή άμυνα στο τέλος και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…