Κεντρική Διεθνή “Πολύ δυνατό παιχνίδι”

“Πολύ δυνατό παιχνίδι”

vasin

vasinΗ Εθνική Ρωσίας επικράτησε της ομάδας μας για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2017, με το προπονητή της Εθνικής Γυναικών της Ρωσίας, Αλεξάντερ Βασίν, να δείχνει τον θαυμασμό του για την ομάδα μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και δεν ξέρω τι περίμεναν οι άλλοι, εγώ περίμενα ένα δυνατό παιχνίδι. Η παράδοση που έχει η Ελλάδα στο μπάσκετ δεν επιτρέπει σε κανέναν να θεωρήσει εύκολη μια αναμέτρηση με ελληνική ομάδα και πολύ περισσότερο εδώ. Ήταν ένα θεαματικό παιχνίδι, σκληρό με πολλές επαφές. Η Ελλάδα έπαιξε εξαιρετικά, είχε ως ηγέτες δύο πολύ καλές παίκτριες, όπως η Εβίνα Μάλτση και η Ζωή Δημητράκου, αλλά στο τέλος ο αγώνας κρίθηκε με μία βολή.”

Τις αθλήτριες της Ρωσίας εκπροσώπησε η Ιρίνα Οσίποβα: “Ήταν ένα πολύ δυνατός αγώνας. Νικήσαμε με μία βολή στην εκπνοή και η νίκη θα μπορούσε να είχε χαμογελάσει στην οποιαδήποτε ομάδα. Η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλά, με μεγάλη αυτοπεποίθηση που της έδωσε και ο κόσμος. Η ατμόσφαιρα ήταν εκπληκτική, το γήπεδο γεμάτο και ήταν πολύ σημαντικό που επιστρέψαμε από το -10 για να πάρουμε τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…