Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Πιστοί στο πλάνο”

“Πιστοί στο πλάνο”

charis giannopoulos rethimno

charis giannopoulos-rethimno

Η θεαματική βελτίωση του Ρεθύμνου στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος το έχει θέσει σε τροχιά πλέι οφ και αυτός είναι ο στόχος που θα κυνηγήσει μέχρι τέλους, όπως επεσήμανε κι ο Χάρης Γιαννόπουλος. Ο φόργουορντ των Κρητικών, μέσω του νέου του μπλογκ στο esake.gr, έκανε ειδική μνεία στον κόσμο της ομάδας και επεσήμανε τα στοιχεία που θα την οδηγήσουν στο ροζ φύλλο, ενάντια στον Κόροιβο.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Έξι αγωνιστικές απέμειναν μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, φτάνοντας σιγά-σιγά προς το τέλος. Μία διαδρομή, που όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει, κάθε ομάδα έχει τα πάνω και τα κάτω της. Εμείς ξεκινήσαμε μέτρια αλλά με ένα εξαιρετικό β’ γύρο καταφέραμε να διαγράψουμε την κακή παρένθεση…

Τώρα, έξι “στροφές” πριν το τέλος θέλουμε να κάνουμε πράξη τον στόχο που είχαμε βάλει εξ αρχής. Αυτόν των πλέι οφ. Όμως, για να τα καταφέρουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε ομαδικά, τηρώντας κάθε λέξη και πλάνο των προπονητών μας. Αυτό μας έχει οδηγήσει μέχρι εδώ και αυτό πρέπει να κάνουμε.

Όμως, όπως λέμε κάθε φορά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Για αυτό εστιαζόμαστε μόνο στο αυριανό ματς απέναντι στον Κόροιβο και τίποτα παραπάνω. Η νίκη είναι μονάχα αυτό που έχουμε στο μυαλό μας. Πόσο μάλλον όταν παίζουμε εντός έδρας. Το κλειστό του Ρεθύμνου και οι φίλαθλοι μας δίνουν την ενέργεια που χρειαζόμαστε έχοντας ηττηθεί μόνο από Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε αυτό το θετικό σερί και τα υπόλοιπα θα έρθουν.

Όσον αφορά στον Κόροιβο είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και έμπειρους παίκτες. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά και όπως σε κάθε ματς εντός των “τειχών” να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο μας, κατακτώντας τη νίκη που αρχικά θα μας εξασφαλίσει την παραμονή και θα μας δώσει το δικαίωμα να κοιτάξουμε τo κάτι παραπάνω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…