Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παίρνει Έλιοτ Ουίλιαμς (vid)

Παίρνει Έλιοτ Ουίλιαμς (vid)

williams eliot

williams-eliot

Τον πρώτο σκόρερ του περσινού NBDL και MVP των τελικών με τη φανέλα της Σάντα Κρουζ, παίρνει ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος για τον 26χρονο (1μ96) γκαρντ Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος μαζί με τον Μαρκίζ Χέινς θα “γεμίσουν” την περιφερειακή γραμμή των “πράσινων”!

Ο Ουίλιαμς θα πάρει τη θέση του Σάσα Πάβλοβιτς, γεγονός που σημαίνει ότι ο Δημήτρης Διαμαντίδης θα παίξει περισσότερο σε θέση “3”, στο υπό διαμόρφωση σχήμα του Παναθηναϊκού.

Απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μέμφις (2010), επιλογή του Πόρτλαντ στο ντραφτ του 2010 (Νο22), με προϋπηρεσία σε Πόρτλαντ, Φιλαντέλφια, Γιούτα, Νιου Ορλίνς και μέχρι πριν λίγες μέρες στους Μέμφις Γκρίζλις, περνά για πρώτη φορά στην από εδώ πλευρά του Ατλαντικού.

Για τον Ουίλιαμς είχε δείξει ενδιαφέρον κι ο Ερυθρός Αστέρας, αλλά ο παίκτης δεν πείστηκε να φύγει από τις ΗΠΑ. Η πρόταση του Παναθηναϊκού τον έπεισε να κάνει ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Σημειώστε πως στους Σάντα Κρουζ Ουόριορς ήταν συμπαίκτης του Όγκνιεν Κούζμιτς, με τον οποίο δύσκολα θα προλάβει να συνυπάρξει στον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παπαπέτρου: «Η σειρά ξεκινάει τώρα»

Νίκη στο Βελιγράδι, ήταν το σύνθημα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη…