Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Πάτησε Ελλάδα ο Ουόρικ

Πάτησε Ελλάδα ο Ουόρικ

warrick olympiakos

warrick-olympiakos

Ο Ολυμπιακός βρήκε στο πρόσωπο του Χακίμ Ουόρικ τον παίκτη που έψαχνε για να ενισχύσει τη ρακέτα του. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “ερυθρολεύκων” βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στην Ελλάδα, όπως ενημέρωσε και η “ερυθρόλευκη” ΚΑΕ, με ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

“Όταν πήρα την πρόταση στα χέρια μου δεν το σκέφτηκα ιδιαίτερα. Ξέρω ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τι στόχους έχει. Έχω αρκετούς φίλους άλλωστε που έχουν παίξει στην Ελλάδα, ανάμεσα τους και ο Τζος Τσίλντρες που έχει παίξει δύο χρόνια στην Ελλάδα”, ανέφερε αρχικά ο Ουόρικ και πρόσθεσε:

‘Όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα για την Ελλάδα και θεωρώ πως είναι μία καλή ευκαιρία και για μένα. Μπορώ να προσφέρω στον Ολυμπιακό τις αθλητικές μου ικανότητες. Μπορώ να σκοράρω, να παίξει άμυνα και να πάρω ριμπάουντ”.

“Ήταν λίγο περίεργο το γεγονός ότι στην ουσία η σεζόν είχε τελειώσει για μένα και ετοιμαζόμουν να πάω στην Αμερική. Τελικά όμως η ζωή τα φέρνει αλλιώς και ήρθα στην Ευρώπη. Δεν μπορούσα να γυρίσω την πλάτη σε μία τέτοια πρόκληση. Τέλειωσα τη σεζόν χάνοντας στα ημιτελικά της αυστραλιανής λίγκας, μου αρέσει που έχω την ευκαιρία να συνεχίσω τη σεζόν μου και να διεκδικήσω τρόπαια.

“Για δύο μέρες σκεφτόμουν τη χαμένη ευκαιρία στην Αυστραλία και τώρα επικεντρώνομαι στο σήμερα. Αυτές τις δύο μέρες βρισκόμουν σε διάθεση διακοπών, ωστόσο έχω ήδη μία αγωνιστική σεζόν πίσω μου. Νομίζω πως είμαι έτοιμος και δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Αν φυσικά μου ζητηθεί να παίξω την ερχόμενη εβδομάδα”, συμπλήρωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…