Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Πάμε για τη νίκη”

“Πάμε για τη νίκη”

larentzakis armstend

larentzakis-armstend

Η ανταγωνιστική εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει οδηγό για τη συνέχεια, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Τρίπολη, όπως επεσήμανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Ο γκαρντ του Κολοσσού, μέσω του νέου του μπλογκ στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, στάθηκε στη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Αρκαδικό, αλλά επεσήμανε πως άπαντες έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, όπου δεν τα καταφέραμε και γνωρίσαμε την ήττα στο τέλος. Σε γενικές γραμμές κόντρα στον Παναθηναϊκό παίξαμε καλό και όμορφο μπάσκετ, καθώς τον κοντράραμε στα ίσα και δεν τον φοβηθήκαμε σε κανένα σημείο.

Μάλιστα, πιστεύω πως αν ήμασταν έτσι για περισσότερα λεπτά ίσως είχαμε κερδίσει κάτι παραπάνω από το ματς.

Επίσης, από το συγκεκριμένο παιχνίδι κρατήσαμε και την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος μας, αποθεώνοντας έναν από τους κορυφαίους παίκτες που έπαιξαν ποτέ στο Βενετόκλειο, τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Όμως, το ματς αυτό ανήκει στο παρελθόν, καθώς από την επόμενη ημέρα κιόλας επικεντρωθήκαμε σε εκείνο που έρχεται με τον Αρκαδικό. Ευτυχώς, προβλήματα τραυματισμών δεν είχαμε, ενώ με οδηγό την εμφάνιση που κάναμε απέναντι στον Παναθηναϊκό, πάμε για τη νίκη!

Βέβαια, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Αρκαδικός “καίγεται” για τη νίκη, στο δύσκολο αγώνα που κάνει για να μείνει στην κατηγορία. Ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται και από τη στιγμή που παίζουμε εκτός έδρας, αλλά έχουμε δουλέψει αρκετά και με πλήρη συγκέντρωση πάμε για τη νίκη που τη χρειαζόμαστε και εμείς πολύ, γιατί ακολουθεί δύσκολο πρόγραμμα.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Γιαννούλης“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…