Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Όλοι ήταν καταπληκτικοί”

“Όλοι ήταν καταπληκτικοί”

Printezis Olympiacos Khimki1

Printezis-Olympiacos-Khimki1Ο Γιώργος Πρίντεζης ήταν ασταμάτητος στην αναμέτρηση κόντρα στην Χίμκι. Σημείωσε ρεκόρ καριέρας (30π.), κατέβασε 9 ριμπάουντ, ενώ βοήθησε και αμυντικά την ομάδα του όποτε χρειάστηκε. Με δηλώσεις του στην ΕΡΤ  αναφέρθηκε στην συνολική εικόνα της ομάδας, κάνοντας, επίσης, αναφορά και στο ερχόμενο ματς με την ΤΣΣΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Για άλλη μια φορά, δεν θέλω να σταθούμε μόνο σε εμένα. Ήταν όλοι καταπληκτικοί. Όποιος έμπαινε μέσα έδινε και την ψυχή του. Μας έδωσε πολλή ενέργεια ο κόσμος και πήραμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Παιχνίδια που υπάρχει ένα “πρέπει” μπροστά μας κάνουν να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ήμασταν στο -12, η Χίμκι είχε ρυθμό και σκόραρε από παντού, αλλά δεν τα παρατήσαμε.

Η Χίμκι έχει πολύ ταλέντο σε όλες τις θέσεις. Αν πιάσεις κάθε γκαρντ ξεχωριστά, είναι παίκτες μεγάλου επιπέδου. Είχαμε κακές επιστροφές στο πρώτο ημίχρονο και χάσαμε ριμπάουντ. Βρήκαμε ψυχικά αποθέματα και γυρίσαμε το ματς. Έπαιξε μεγάλο ρόλο αυτό. Όποιος έμπαινε μέσα έδινε τον καλύτερό του ευατό. Έπαιξα και στο “5”. Ο Ιωάννης παίζει τελευταία στο “4”. Έχει δύναμη, ταχύτητα και έκρηξη, μπορεί να παίξει και στο “3” και στο “4”. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ο καθένας μπορεί να καλύψει το κενό του. Ο Ιωάννης είναι στο “4”. Υπάρχει και ο Αγραβάνης που είναι πολύ καλός.

Με πιο μικρό ροτέισιον έπαιξαν λιγότεροι παίκτες και βρήκαν ρυθμό. Αλλά αυτή η ομάδα έχει 14-15 παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Στο ματς με τη Χίμκι ο κόουτς θέλησε να μικρύνει το ροτέισιον.”

Για την πορεία του ομίλου: “Έμαθα πως η Λαμποράλ νίκησε στη Ρεάλ. Όλα πλέον εξαρτώνται από εμάς. Θα πρέπει να μην κάνουμε άλλα ματς όπως με την Μπάμπεργκ και τη Ζαλγκίρις. Μια μεγάλη ομάδα πρέπει να τα γυρίζει αυτά. Καλώς ή κακώς έτσι είναι αυτή η ομάδα. Ευρωπαϊκό παίρνεις και την επόμενη συνεχίζεις για τις υποχρεώσεις στην Ελλάδα. Αν χάσεις ένα ματς, πρέπει να το αφήσεις και να συγκεντρωθείς στο επόμενο.”

Για το ματς με την ΤΣΣΚΑ: “Ξέρουμε τι ομάδα είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ίσως είναι το φαβορί του ομίλου. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Θα πάμε πιο άνετα στη Μόσχα συγκριτικά με το ματς με τη Χίμκι. Ο Ολυμπιακός των τελευταίων ετών στην Ευρώπη έχει πιθανότητες και θα πάμε να τις διεκδικήσουμε.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Παθιασμένη καλημέρα

Ο Ολυμπιακός είπε καλημέρα με ένα βίντεο γεμάτο πάθος από το ματς με την Παρτιζάν. Ο Ολυμπ…