Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ο Ρέλεφορντ κι ο “Λάρυ”

Ο Ρέλεφορντ κι ο “Λάρυ”

larentzakis kolossos paok

larentzakis-kolossos-paok

Ο Κολοσσός Ρόδου, πραγματοποιώντας ακόμα μία επιβλητική εμφάνιση στο Βενετόκλειο, έριξε στο καναβάτσο τον ΠΑΟΚ, επικρατώντας άνετα με 74-56, και σκαρφάλωσε προς στιγμήν στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Άρη Λυκογιάννη πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα, αποτελώντας ένα από τα μεγάλα φαβορί για είσοδο στα πλέι οφ. Οι νησιώτες “χτύπησαν” και φέτος φλέβα χρυσού, καθώς μετά τους Μάικ Τζέιμς και Ντομινίκ Ουότερς, έφεραν στη Ρόδο ακόμα έναν ποιοτικό παίκτη, ο οποίος έχει μετατραπεί στον ηγέτη των “θαλασσί”.

Ο λόγος για τον Τρέβορ Ρέλεφορντ, τον 24χρονο Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος βγάζει μάτια με την απόδοση του, οδηγώντας τον Κολοσσό σε μεγάλες νίκες. Ο μικρόσωμος άσος ήταν και πάλι ο ηγέτης των ροδιτών στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μετρώντας 16 πόντους και 6 ασίστ. Οι εμφανίσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι τρομερές και αν συνεχίσει έτσι, δεν θα αργήσει να ακολουθήσει τον δρόμο των προκατόχων του (Τζέιμς και Ουότερς).

Εκτός από το Ρέλεφορντ, εντυπωσιακή χρονιά πραγματοποιεί και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έκανε μαζί με τον Αμερικανό τη διαφορά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο “Λάρυ” πρόσθεσε 13 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, κάνοντας άνω κάτω την άμυνα της ταλαιπωρημένης ομάδας του Σούλη Μαρκόπουλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…