Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Παππάς δεν μπορεί να βοηθήσει”

“Ο Παππάς δεν μπορεί να βοηθήσει”

djordjevic1

djordjevic

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές αύριο (12/02) στην 7η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου του Top 16, επιζητώντας τη νίκη που θα του επιτρέψει να ανασάνει με μεγαλύτερη ευκολία και να παραμείνει εντός στόχου πρόκρισης αλλά και πλεονεκτήματος έδρας.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, κατά τη σημερινή media day, στάθηκε στην ποιότητα των Τούρκων, κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τους παίκτες του ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε με τον Νίκο Παππά.

“Η Εφές είναι μια ομάδα από τα μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης. Διαθέτει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή και πάρα πολύ καλούς παίκτες. Έχει μεγάλο ταλέντο στο ρόστερ της διαθέτοντας παίκτες όπως ο Σάριτς και ο Οσμάν και είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένα πάρα πολύ δύσκολο και σκληρό παιχνίδι” επεσήμανε αρχικά και συμπλήρωσε:

“Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι, να κοντρολάρουμε την επίθεσή τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Υπάρχουν παίκτες στην περιφέρεια όπως οι Μπράουν, ΕρτέλΓκρέιντζερ και Σάριτς που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί”.

Εν συνεχεία, απευθύνθηκε στους “πράσινους” οπαδούς: “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Να μας στηρίξει και πάλι όπως και τις άλλες φορές. Θα είναι πολύ δύσκολη η αποστολή μας, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι να πετύχουμε τον στόχο μας”.

Τέλος, ρωτήθηκε για τον Νίκο Παππά και κλήθηκε να τοποθετηθεί για την “αναμπουμπούλα” που έχει δημιουργηθεί. Ο “Σάλε” μίλησε ξεκάθαρα τονίζοντας πως “Ο Παππάς αυτή τη στιγμή δεν είναι στην κατάσταση που απαιτείται για να είναι στην ομάδα. Τώρα δε μπορεί να μας βοηθήσει. Ελπίζω να επιστρέψει γρήγορα. Αυτή η απόφαση είναι τόσο της διοίκησης όσο και δική μου. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Δε χρειάζεται να μιλήσουμε άλλο γι αυτό το θέμα. Έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Θέλω να το ξαναπώ. Η ομάδα είναι πάνω από όλους“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η δωδεκάδα των «ερυθρόλευκων»

Εκτός για τον Ολυμπιακό οι Ναζ Μήτρου-Λονγκ, Μιχάλης Λούντζης και Γιώργος Τανούλης. Ώρα πλ…