Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Ο Ολυμπιακός παίζει ξύλο και δεν σφυρίζονται φάουλ”

“Ο Ολυμπιακός παίζει ξύλο και δεν σφυρίζονται φάουλ”

manos papadopoulos

manos papadopoulos

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση των διαιτητών για την 18η αγωνιστική της Basket League, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να εκφράζει τα παράπονά του στον Στέλιο Συμεωνίδη για παίκτες που παίζουν ξύλο και διαιτητές που δεν σφυρίζουν φάουλ, αναφερόμενος στον Ολυμπιακό και κάνοντας ειδική αναφορά στον Ντάνιελ Χάκετ.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ρώτησε αρχικά τον Στέλιο Συμεωνίδη αν “εκπαιδεύονται οι διαιτητές”, με τον δεύτερο να απαντάει: “Έχει μείνει λιγο πίσω αυτό το θέμα, αλλά σήμερα και την άλλη εβδομάδα υπάρχει εκπαίδευση”.

Ο Παπαδόπουλος συνέχισε: “Πρέπει να δούμε ποιοι φταίνε… Εσείς που δεν τους εκπαιδεύετε ή αυτοί που δεν εφαρμόζουν τους κανονισμούς. Εδώ έχουμε μια ομάδα να παίζει ξύλο και να μη σφυρίζεται τίποτα. Εχει παρουσιαστεί μια νέα Λιμόζ! Έχουμε περίπτωση παίκτη που κρατά συνεχώς τον αντίπαλο που κατεβάζει τη μπάλα και δε σφυρίζεται φάουλ”. “Εννοώ τον Χάκετ“, πρόσθεσε όταν ρωτήθηκε ποιον εννοεί.

Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού απάντησε ότι “στον τελευταίο μας αγώνα έτσι έπαιζε ο ΠΑΟΚ ενώ ένα δίποντο του ΠΑΟΚ μέτρησε για τρίποντο”.

Ο Παπαδόπουλος πήρε εκ νέου τον λόγο και τόνισε: “Κακώς μέτρησε για τρίποντο. Εδώ όμως έχουμε να κάνουμε με άλλο θέμα. Παίκτες που παίζουν ξύλο έχουν αναδειχθεί ως κορυφαιοι αμυντικοί και ομάδες που παίζουν ξύλο ως κορυφαίες αμυντικές. Δεν εφαρμόζονται οι κανονισμοί”.

Τέλος ρώτησε τον Στέλιο Συμεωνίδη για τον Σπύρο Γκόντα: “Πως είναι δυνατόν διαιτητής που έχει τιμωρηθεί για αγώνα του Ολυμπιακού να σφυρίζει όλα τα ντέρμπι του Ολυμπιακού;”, με τον δεύτερο να απαντάει: “Κατόπιν κλήρωσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …