Κεντρική NBA NCAA Ο Όγκαστ νίκησε τον Μήτογλου

Ο Όγκαστ νίκησε τον Μήτογλου

auguste notre dame wake forest

auguste-notre dame-wake forest

Η αναμέτρηση του Ουίνστον – Σάλεμ, της Βόρειας Καρολίνας, ανάμεσα στο Ουέικ Φόρεστ και το Νοτρ Ντέιμ είχε “γαλανόλευκο” φόντο. Αυτό γιατί “διασταύρωσαν” τα “ξίφη” τους ο Κωνσταντίνος Μήτογλου και ο, ελληνικής καταγωγής, Ζακ Όγκαστ, με τον δεύτερο να βγαίνει νικητή. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι από την αρχή και κατάφεραν να φύγουν νικητές με 69-58, υποχρεώνοντας τους αντιπάλους τους στη 12η ήττα τους, στα τελευταία 13 παιχνίδια.

Ο Όγκαστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 18 πόντους (5/9 διπ.-8/8 βολές), 12 ριμπάουντ και 1 μπλοκ, σε 33 λεπτά, ενώ το αντίπαλον δέος αποτέλεσε ο Τζον Κόλινς (16π.-6ρ.). Ο Μήτογλου κινήθηκε σε “ρηχά νερά”, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 7 πόντους (1/5 διπ.-1/5 τρ.-2/2 βολές), ισάριθμα ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 μπλοκ, σε 34 λεπτά συμμετοχής.

Νικητής και πρωτοπόρος
dorsey-oregon ducks-ncaa

Το Όρεγκον ήταν σαρωτικό κόντρα στο Ουάσινγκτον Στέιτ επιβλήθηκε με 76-62 και είναι, πλέον, μόνο πρώτο στον βαθμολογικό πίνακα της περιφέρειας του, Pac-12.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Έλγκιν Κουκ (24π.-6ρ.-3ασ.), ενώ σημαντική συνεισφορά είχε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ των 12 πόντων (1/4 διπ.-3/6 τρ.-1/2 βολές) και 3 ριμπάουντ, στα 30 λεπτά που πάτησε παρκέ.

Επιβλητικό Άιρβιν
dimakopoulos

Το Άιρβιν επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα με εμφατικό τρόπο και δη, διαλύοντας το Λονγκ Μπιτς Στέιτ με 90-67, έχοντας μπροστάρηδες τους Λουκ Νέλσον (25π.-3ρ.-4ασ.) και Μαμαντού Εντιαγιέ (20π.-9ρ.).

Ο Ιωάννης Δημακόπουλος ήταν θετικός, έχοντας 8 πόντους (1/2 διπ.-2/3 τρ.-0/1 βολή), 1 ριμπάουντ, 2 ασίστ και ισάριθμες τάπες σε 16 λεπτά.

Νίκη και για Μαραγκό
maragkos-american

Το Αμέρικαν επέκτεινε το νικηφόρο σερί του στα τρία παιχνίδια, μετά την επικράτηση σε βάρος του Νέιβι, με 72-65.

Τζέσε Ριντ (21π.-6ρ.-3ασ.) και Ντελάντε Τζόουνς (20π.) ήταν οι “πρωτεργάτες” της νίκης, με τον Πάρη Μαραγκό να μη βρίσκεται σε καλή ημέρα, μένοντας άποντος (0/1 διπ.) στα 8 λεπτά που αγωνίστηκε, καταφέρνοντας μονάχα να μοιράσει 2 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/3)

Τα φώτα στο Βελιγράδι και τον Ολυμπιακό «Πλούσιο» είναι το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (…