Κεντρική Ασίστ Shadow Ο Διαμαντίδης στο Μουσείο (pics)

Ο Διαμαντίδης στο Μουσείο (pics)

diamantidis4

diamantidis4

Έναν άνθρωπο που αποτελεί κεφάλαιο για το ελληνικό μπάσκετ και που δυστυχώς θα δούμε να αγωνίζεται φέτος για τελευταία χρονιά, υποδέχθηκε το Μουσείο της ΧΑΝΘ.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να το επισκφθεί με την παρουσία του Θεσσαλονίκη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Αδελφότητας μαζί με τον εκπρόσωπό του Μηνά Τουκμενίδη και ξεναγήθηκε από την “ψυχή” του όλου εγχειρήματος, Γιωργή Μπουσβάρο. Ο Διαμαντίδης έμεινε ενθουσιασμένος από την όλη προσπάθεια και ευχήθηκε να συνεχίσουν οι άνθρωποι του Μουσείου την πολύ καλή δουλειά που κάνουν.

Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή. Συγχαρητήρια για όλα αυτά τα σπουδαία πράγματα που έχετε βρει από το παρελθόν. Να είστε καλά και να συνεχίσετε για πολλά χρόνια ακόμη“, έγραψε χαρακτηριστικά ο “3D” στο βιβλίο επισκεπτών.

dimitris-diamanntidis-xanth-museum2

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έχει προσφέρει ήδη στο Μουσείο μια φανέλα της Εθνικής, καθώς και αθλητικά παπούτσια, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Όπως δεσμεύθηκε, θα αποστείλει στο Μουσείο της ΧΑΝΘ ένα ζευγάρι από τα συλλεκτικά παπούτσια που θα κυκλοφορήσουν.

Ευχαριστούμε τον Δημήτρη , όπως και τον Μηνά Τουκμενίδη τον οποίο μάλιστα παλαιότερα είχα παίκτη στον ΒΑΟ, για την αποδοχή της πρόσκλησης. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για την αξία του Δημήτρη, μιλούν τα επιτεύγματα του. Θα ήταν χαρά μας να τον φιλοξενήσουμε ξανά στο μέλλον ώστε να μιλήσει στα παιδιά των Ακαδημιών της ΧΑΝΘ. Ο Δημήτρης έχει προσφέρει ήδη στο Μουσείο μας μια φανέλα της Εθνικής όπως και τα αθλητικά του υποδήματα ενώ δεσμεύθηκε να μας στείλει και ένα ζευγάρι από τα συλλεκτικά παπούτσια του που πρόκειται να κυκλοφορήσουν“, σχολίασε με την σειρά του ο Γιωργής Μπουσβάρος.

dimitris-diamanntidis-xanth-museum3

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Shadow

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τιμά τον Νίκο Γκάλη

Ακόμα μία στιγμή αναγνώρισης και σεβασμού στον Νίκο Γκάλη. Ο Νίκος Γκάλης θα βρεθεί τις επ…