Κεντρική NBA NCAA Νίκες μόνο για “Δημακό” – Μαραγκό

Νίκες μόνο για “Δημακό” – Μαραγκό

dimakopoulos

dimakopoulos

Ύστερα από ένα τρομερό ντέρμπι και μια παραλίγο ανατροπή, το Άιρβιν κατόρθωσε να ρίξει στο “καναβάτσο” το Ντέιβις με 62-61, αποσοβώντας την “αυτοκτονία” καθώς εξανέμισε τη διαφορά 12 πόντων (32-20) που είχε χτίσει στην πρώτη περίοδο.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Τζαρόν Μάρτιν με 16 πόντους, ενώ ο Ιωάννης Δημακόπουλος τελείωσε το ματς με 4 πόντους (2/4 διπ.-0/2 τρ.) και 2 ριμπάουντ, σε 11 λεπτά.

Βρήκε ρυθμό το Αμέρικαν
maragkos-american

Την τέταρτη διαδοχική νίκη του κατόρθωσε να πανηγυρίσει το Αμέρικαν, που επιβλήθηκε του Λογιόλα, μετά από ένα άκρως αμφίρροπο ντέρμπι, με 67-66.

Ο Ντελάντε Τζόουνς ηγήθηκε με 18 πόντους, με τον Πάρη Μαραγκό να μην προλαβαίνει να συνεισφέρει σημαντικά στα 9 λεπτά που πάτησε παρκέ, έχοντας 2 πόντους (1/3 διπ.-0/1 τρ.) κι ένα ριμπάουντ.

Πάλευε μόνος του ο Όγκαστ
zach auguste-notre dame

Το ταξίδι του Νοτρ Ντέιμ στη Φλόριντα εξελίχθηκε σε “εφιάλτη” καθώς γνώρισε βαριά ήττα με 77-56 από το Φλόριντα Στέιτ. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν ποτέ να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη νίκη, κάτι για το οποίο φρόντισαν οι Ντουέιν Μπέικον (21π.-4ρ.-3ασ.) και Μπέντζι Μπελ (14π.).

Ο Ζακ Όγκαστ έκανε ό,τι μπορούσε -ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 12 πόντους (5/13 διπ.-2/6 τρ.), 17 ριμπάουντ, μια ασίστ κι ένα μπλοκ σε 30 λεπτά- αλλά δεν ήταν αρκετός.

Ξανά ήττα για Αγγέλου
aggelou-saint-francis

Το Σεντ Φράνσις δεν κατάφερε ούτε χθες να σπάσει το αρνητικό σερί, το οποίο αυξήθηκε στα πέντε παιχνίδια μετά την ήττα από το Σέικρεντ Χαρτ με 88-78. Κέιν Μπρουμ (23π.-6ασ.) και Τέβιν Φάλζον (17π.-11ρ.) οι κορυφαίοι των νικητών, με τους Γκρεγκ Μπράουν (21π.) και Ρόνι Ντρίνον (17π.-18ρ.) να αποτελούν τα αντίπαλα δέη.

Ο Γιώργος Αγγέλου πρόλαβε να σημειώσει 6 πόντους (2/4 τρ.), να μαζέψει ένα ριμπάουντ και να μοιράσει μία ασίστ, στα 19 λεπτά που πάτησε παρκέ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε NCAA

Δειτε επισης

NCAA: Παίκτης κατέρρευσε στο παρκέ (vid)

Ο λόγος για τον Ίμο Εσιέν, ο οποίος στην αναμέτρηση μεταξύ του Old Dominion και του Georgi…