Κεντρική Διεθνή Νίκες για Μπαρτζώκα – “Κάι”

Νίκες για Μπαρτζώκα – “Κάι”

bartzokas lokomotiv kuban1

bartzokas-lokomotiv kuban1

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν συνάντησε δυσκολίες μονάχα για μια περίοδο, κόντρα στην Άβτοντορ, της οποίες επιβλήθηκε εύκολα, εν τέλει, με 91-77, για τη VTB League. Πέντε παίκτες σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, από το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, προεξάρχοντος του Άντονι Ράντολφ, με 18 πόντους. Ο Κρις Σίνγκλετον ακολούθησε με 16, ενώ εξαιρετικό παιχνίδι έκανε ο Ράιαν Μπρόεκχοφ, σημειώνοντας νταμπλ-νταμπλ με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Από τους φιλοξενούμενους, πρωτοστάτησε ο Τράβις Πίτερσον, με 18 πόντους, και οι Ρέτζι Ουίλιαμς, Πολ Στολ τον πλαισίωσαν, με 17 και 15, αντίστοιχα.

Σαρωτική και η Ούνικς
kaimakoglou

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε η Ούνικς Καζάν, η οποία υποδέχθηκε την Αστάνα και αποδείχθηκε κακή “οικοδέσποινα”, διαλύοντας την με 100-73, σε ένα παιχνίδι που τελείωσε πριν καλά-καλά αρχίσει.

Η ομάδα του Εβγκένι Πασούτιν παρουσίασε πληθωρικό πρόσωπο με έξι παίκτες να έχουν διψήφια επιθετική συγκομιδή. Κορυφαίος ήταν ο Αντόν Πονκρασόφ, με 15 πόντους και 10 ασίστ, ενώ οι Γιοακίμ Κολόμ (15π.-9ασ.) και Αρτσιόμ Παρακχούσκι (13π.-5ρ.), αποτέλεσαν τα στηρίγματα του. Ο Κώστας Καϊμακόγλου δεν πήρε πολλές επιθετικές πρωτοβουλίες, μένοντας στους 4 πόντους (2/2 διπ.-0/1 τρ.), στα 13:49 που αγωνίστηκε, όμως συνεισέφερε με 7 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Εκ των Καζάκων, διακριθέντες ήταν οι Κένεθ Χέις (19π.-2ρ.-2ασ.) και Τζέρι Τζόνσον (14π.-7ασ.), ενώ ο Πατ Καλάθης είχε 7 πόντους (3/9 διπ.-0/3 τρ.-1/2 βολές), ισάριθμα ριμπάουντ και 1 κλέψιμο, σε 31:07 λεπτά συμμετοχής.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…