Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να μην πάθουμε ζημιά”

“Να μην πάθουμε ζημιά”

Ioannis Papapetrou Real Madrid Olympiacos

Ioannis-Papapetrou-Real-Madrid-Olympiacos

Ο Ολυμπιακός τη Δευτέρα (22/02) φιλοξενείται στο Κ.Γ Ήλιδας από τον Κόροιβο και άπαντες στον “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο θέλουν να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο την τριάδα των συνεχόμενων αγώνων στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σχολίασε την αυριανή αναμέτρηση μέσω του προσωπικού του blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:
Φίλες και φίλοι μου γειά σας!

Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Για εμάς, το ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας είναι αυτό που ολοκληρώνει μια τριάδα συνεχόμενων αγώνων για το ελληνικό πρωτάθλημα. Έχοντας μπει πια στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου, θεωρώ πως είναι ανούσιο να εξηγήσω την κρισιμότητα κάθε ενός από τους αγώνες που απομένουν για εμάς. Στόχος μας είναι να πάρουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας, οπότε για να συμβεί αυτό 100% και να μην κοιτάζουμε άλλα αποτελέσματα, θα πρέπει να κερδίσουμε όλα τα ματς που απομένουν ως το τέλος της κανονικής περιόδου. Ένα από αυτά είναι κόντρα στον Κόροιβο. Ο Κόροιβος το τελευταίο δίμηνο δεν έχει την παρουσία που είχε στο ξεκίνημα της χρονιάς, αλλά αυτό, κατά τη γνώμη μου, τους κάνει ακόμη πιο επικίνδυνους μιας και πλέον δίνουν τα πάντα σε κάθε ματς ώστε να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να αποφύγουν τις όποιες περιπέτειες.

Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης, να μην χαλαρώσουμε δευτερόλεπτο και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Όσο κρίσιμο και εάν είναι το παιχνίδι που έχουμε για την Ευρωλίγκα την Παρασκευή κόντρα στη Μπαρτσελόνα, θα πρέπει να μην το σκεφτόμαστε καθόλου ώστε να μην πάθουμε καμιά. ζημιά με τον Κόροιβο. Από την Τρίτη και μετά θα έχουμε τον χρόνο να ασχοληθούμε με το παιχνίδι στη Βαρκελώνη. Τώρα κοιτάζουμε μόνο το ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Υ.Γ. Το πόσο μας λείπουν οι τραυματίες το ξέρετε όλοι. Εγώ αυτό που θέλω να ευχηθώ και στον Πάτρικ και στον Ματ, αλλά και στους δύο Βασίληδες, είναι να ξεπεράσουν τα προβλήματα τους γρήγορα και να είναι και πάλι μαζί μας.

Υ.Γ. (2) Αν κάποιος είχε παρακολουθήσει μια συνέντευξη μου στον ΟΤΕ TV πριν λίγο καιρό, θα ξέρει ότι ήμουν θαυμαστής του Παντελή Παντελίδη. Ειλικρινά έχω στεναχωρηθεί τόσο πολύ για τον άδικο χαμό του. Κουράγιο στην οικογένεια του. Ας καθίσουμε όλοι μας και ας σκεφτούμε πως τίποτα δεν είναι δεδομένο σε αυτή τη ζωή. Γι’ αυτό ας μην γκρινιάζουμε και ας προσπαθούμε να ζούμε την κάθε ημέρα στο 100%.

Να είστε καλά

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σταύρος Ιωακείμ
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Κάνααν: «Να μείνουμε ενωμένοι και να μην γίνουν λάθη»

Ο Αϊζάια Κάνααν θέλει από την ομάδα του ενότητα, στο Βελιγράδι Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού…