Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Να γυρίσουμε τον διακόπτη”

“Να γυρίσουμε τον διακόπτη”

papapetrou

papapetrou

Η αντίδραση, μετά την κακιά ήττα στη Βαρκελώνη, αποτελεί μονόδρομο για τον Ολυμπιακό, που πρέπει να “γυρίσει τον διακόπτη” και να ανατρέψει την άσχημη κατάσταση στην όποια έχει περιέλθει, τόνισε ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών, μέσα από το μπλογκ του στο esake.gr, έστειλε σύνθημα αντεπίθεσης, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Καβάλα.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά. Δυστυχώς, για εμάς ο δεύτερος γύρος του Top 16 άρχισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Πλέον, είμαστε με την πλάτη στον τοίχο και το γνωρίζουμε. Όπως ξέρουμε και ότι υπάρχει ο χρόνος και η ποιότητα ώστε να ανατρέψουμε την κατάσταση και να βγάλουμε και πάλι το κεφάλι μας πάνω από το νερό.

Πλέον, όμως, δεν χρειάζονται άλλα λόγια. Αρχής γενομένης από το ματς με την Καβάλα, θα πρέπει να γυρίσουμε τον διακόπτη ξανά. Όπως κάναμε και νωρίτερα μέσα στη σεζόν. Πρέπει, θέλουμε και μπορούμε να αντιδράσουμε και θα το κάνουμε. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Έχουμε μπροστά μας έναν μονόδρομο. Ο Μάρτιος είναι γεμάτος δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια για την πορεία μας και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Να προκριθούμε στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με την Καβάλα, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και την εικόνα που έχουνε έως τώρα στο πρωτάθλημα. Το θέμα, όμως, πως θα παρουσιαστούμε εμείς. Θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι και συγκεντρωμένοι γιατί διαφορετικά η εικόνα μας δεν θα είναι αυτή που πρέπει και θέλουμε. Οπότε λίγα λόγια και ατελείωτη δουλειά για να ανατρέψουμε την κατάσταση”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …