Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Να δείξουμε χαρακτήρα”

“Να δείξουμε χαρακτήρα”

Duvnjak PAOK

Duvnjak-PAOK

Ο ΠΑΟΚ μετράει πέντε συνεχή αρνητικά αποτελέσματα, έχει στα “πιτς” εδώ και καιρό τους Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη και καλείται να κάνει την υπέρβαση, υποδεχόμενος τον Παναθηναϊκό, ώστε να μην απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Ο Ούρος Ντούβνιακ, μέσα από το νέο του μπλογκ, επεσήμανε την ανάγκη να δείξει χαρακτήρα ο “δικέφαλος“, ενώ ευχαρίστησε τους οπαδούς που βρέθηκαν στη Ρόδο, πριν από λίγες ημέρες, για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας κόντρα στον Κολοσσό.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Έχουμε μπροστά μας ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο, γιατί προερχόμαστε από πέντε συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα. Ίσως είναι μία καλή ευκαιρία για μας να δείξουμε χαρακτήρα, αλλά και ποιο είναι το πραγματικό μας πρόσωπο.

Είναι σίγουρα πρόβλημα ότι και πάλι θα έχουμε απουσίες, αλλά όποιος και να είναι στο παρκέ, πρέπει να δώσει το καλύτερό του εαυτό. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές, το κάναμε και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν είχαμε καλό αποτέλεσμα. Κι αυτό είναι που μας λείπει πολύ το τελευταίο διάστημα.

Στο μπάσκετ πάντα έχει σημασία η επόμενη μέρα, ωστόσο, θέλω να επιστρέψω για λίγο στο παιχνίδι που έγινε στη Ρόδο και όχι για τον αγώνα, αλλά για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τον πολύ όμορφο τρόπο με τον οποίο μας συμπεριφέρθηκαν από την πρώτη στιγμή που φτάσαμε στο νησί. Μας υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο, ήρθαν στο ξενοδοχείο, ήταν από νωρίς στο γήπεδο, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν για τον ΠΑΟΚ και στο τέλος του αγώνα, ενώ εμείς τους απογοητεύσαμε με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε, αυτοί μας χειροκρότησαν.

Τους ευχαριστήσαμε κι αυτό ήταν το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για αυτούς. Ήταν κάτι μοναδικό και δεν θα το ξεχάσω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Εμείς μαζί για μια ζωή»

Πολύ ιδιαίτερη ημέρα η σημερινή για τον ΠΑΟΚ καθώς συμπληρώνει 98 χρόνια ζωής. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ …