Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels “Μοναδικός στόχος η νίκη”

“Μοναδικός στόχος η νίκη”

larentzakis kolossos

larentzakis-kolossos

Ο Κολοσσός γνώρισε την ήττα στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής από το Λαύριο και όπως ανέφερε, στο blog του και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, έχουν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη για την αναμέτρηση του Σαββάτου (27/2, 17:00) με τα Τρίκαλα, στο Βενετόκλειο.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

“Ερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι με το Λαύριο όπου δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και χάσαμε. Αφήσαμε πολύ ώρα τον αντίπαλο να διατηρεί τη διαφορά του και όταν καταφέραμε να πλησιάσουμε στο τέλος, μείναμε από δυνάμεις. Γενικά, τίποτα δεν μας πήγε καλά σε εκείνο το ματς, καθώς εκτός από την ήττα είχαμε και αρκετά προβλήματα τραυματισμών.

Αυτή η εβδομάδα που πέρασε ήταν… διαβολοβδομάδα για εμάς. Εγώ ταλαιπωρήθηκα από μία διάταση στο γόνατο και έτσι έχασα κάποιες προπονήσεις, ενώ πρόβλημα με τη μέση του είχε και ο Σαλούστρος. Ελπίζω στο ματς που έρχεται να παίξει κανονικά και ο Μανωλόπουλος, γιατί έλειψε στο προηγούμενο αρκετά.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας ένα εξίσου δύσκολο παιχνίδι με τα Τρίκαλα και ο στόχος είναι ένας. Εννοείται η νίκη! Τη χρειαζόμαστε πάρα πολύ, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αλλά φυσικά και για τον κόσμο μας, ο οποίος θα έρθει να μας στηρίξει για άλλη μία φορά στο Βενετόκλειο.

Ελπίζω όλα να πάνε καλά το Σάββατο και να πάρουμε τη νίκη. Γιατί, μετά ακολουθεί διακοπή στο πρωτάθλημα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να… αναρρώσουμε απ’ όλα, ώστε να πάμε όσο το δυνατόν πιο καλά προετοιμασμένοι για το παιχνίδι με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Μεγαλώνει το γήπεδο του Κολοσσού με… φόντο την Ευρώπη

Αυξάνεται η χωρητικότητα στο γήπεδο του Κολοσσού Το κλειστό γήπεδο του Κολοσσού στην Καλλι…