Κεντρική Διεθνή “Μυαλό και καρδιά”

“Μυαλό και καρδιά”

pasqual oaka

pasqual-oaka

Καθόλου προβληματισμένος από την κριτική που του ασκήθηκε, εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, τόνισε ότι ο αγώνας με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικός, ενώ υπογράμμισε ότι θα συνεχίσει να κάνει το καλύτερο για την ομάδα του χωρίς να δίνει σημασία τι ακούγεται για τον ίδιο. Όσον αφορά τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι Καταλανοί, ο έμπειρος προπονητής εστίασε στην καρδιά και στο μυαλό της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικό, καθώς προερχόμαστε από τον αποκλεισμό στο κύπελλο από την Μπιλμπάο. Δεν μπορώ να αλλάξω την γνώμη των ανθρώπων. Δεν θα αλλάξω. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο για να βοηθάω την ομάδα”.

Για το πως θα επιστρέψει στις επιτυχίες η Μπαρτσελόνα: “Θα χρησιμοποιήσουμε το μυαλό και την καρδιά μας, γιατί είμαστε Μπαρτσελόνα. Ολοι γνωρίζουν την σημασία του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Η μη κατάκτηση του Κυπέλλου μας απογοήτευσε και αύξησε την πίεση. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί καλά, ώστε να νικήσει μία ομάδα που απέναντι της τον τελευταίο καιρό είχαμε άσχημα αποτελέσματα. Θέλω να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…