Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ “Μεγάλη προσπάθεια στην Ευρώπη”

“Μεγάλη προσπάθεια στην Ευρώπη”

Soulis Markopoulos PAOK1

Soulis Markopoulos-PAOKΟ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το φετινό ευρωπαϊκό “ταξίδι” του, καθότι αποκλείσθηκε από το Γιούροκαπ. Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά την ήττα στο “Μπομπλάν“, τόνισε πως ο “Δικέφαλος” πραγματοποίησε μεγάλη προσπάθεια στη διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκε και στην κόπωση των παικτών του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

“Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά στην Ευρώπη, περάσαμε στους “32”, αγωνισθήκαμε σκληρά, αλλά η πορεία μας έφθασε ως εδώ. Είμαστε μία ομάδα που δεν έχει μεγάλο βάθος. Προερχόμαστε, δε, από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μεσολάβησε το ταξίδι και, βέβαια, στερηθήκαμε τις υπηρεσίες δύο βασικών παικτών μας (σ.σ.: Βασιλειάδη και Σχορτσανίτη). Όλα αυτά παίζουν ρόλο”.

Για την κούραση: “Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει εάν ήμασταν πλήρεις κι αν δεν είχαμε την κούραση, που μας προκάλεσε το ταξίδι, αλλά και το γεγονός ότι είχαμε ένα πολύ δύσκολο ματς πριν από 48 ώρες. Όλα παίζουν ρόλο σε ένα αποτέλεσμα. Η Λιμόζ έχει πολύ καλούς παίκτες κι η αλλαγή της με τον νέο προπονητή είναι εμφανής”.

Για το παιχνίδι: “Καταφέραμε να μειώσουμε τη διαφορά ακόμη και στους 9, αλλά δεν βάλαμε κάποια σουτ. Η Λιμόζ, απεναντίας, ευστόχησε στα δικά της. Έχει καλό σύνολο και σίγουρα θα αντιδρούσε, όπως και το έκανε. Εμείς δεν μπορέσαμε να πιέσουμε την αντίπαλη ομάδα κάτω από το καλάθι, ήμασταν άστοχοι κι αυτό δυνάμωσε τη Λιμόζ στην περιφέρεια“.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…