Κεντρική Διεθνή “Μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε”

“Μεγάλη προσπάθεια για να νικήσουμε”

laso profil

laso-profil

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει… πάρει φόρα (7 σερί νίκες), ωστόσο αύριο (28/02) ίσως να είναι το απόλυτο κρας τεστ για να αποδείξει ότι θέλει και μπορεί να κατακτήσει και το Πρωτάθλημα της Ισπανίας, μετά το Κύπελλο. Η “Βασίλισσα”, φιλοξενείται από την πρωτοπόρο Βαλένθια και επιζητά το “διπλό” που θα την φέρει στις δύο νίκες διαφορά από την κορυφή, αλλά κυρίως θα επιβεβαιώσει την αντιστροφή του κακού κλίματος του πρώτου γύρου.

Ο Πάμπλο Λάσο, στις δηλώσεις του, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους πρωτοπόρους της ACB και τόνισε ότι οι αθλητές του θα πρέπει να τα δώσουν όλα για να πάρουν τη νίκη. Παράλληλα, εστίασε στους πολλούς τραυματισμούς των παικτών του, αλλά και στην αυτοπεποίθηση της ομάδας του μετά τις σερί νίκες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
“Είχαμε 15 πολύ απαιτητικές μέρες. Ξέρουμε ότι πρόκειται να είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Σεβόμαστε πολύ τον αντίπαλο και εάν θέλουμε να τον κερδίσουμε ξέρουμε ότι θα πρέπει να τον σταματήσουμε σε πολλά σημεία. Έχουν πολύ καλό παιχνίδι μέσα στη ρακέτα με τους Ντούμπλιεβιτς και Χάμιλτον, έξω από την ρακέτα είναι επικίνδυνοι με τους Σούρνα και Ράφα Μαρτίνεθ και πολύ καλό έλεγχο του παιχνιδιού με τους Βίβες και Ντιό… Θα πρέπει να καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια αν θέλουμε να κερδίσουμε.

Η ομάδα είναι κουρασμένη, αλλά θεωρώ ότι είναι λογικό σε αυτό το σημείο. Θα πάμε με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Έχουμε μόλις επιστρέψει με από μία μεγάλη νίκη στο Κύπελλο Ισπανίας και ένα καλό παιχνίδι στην Γερμανία, αλλά θα δούμε πως θα είμαστε. Ο Τόμπκινς θα είναι έξω, ο Ρούντι επανήλθε αλλά δεν πρόκειται να αγωνιστεί, όπως και ο Σέρχι Ροντρίγκεζ που νιώθει σωματικά κουρασμένος. Ίσως αυτό να είναι και αποτέλεσμα από τα πολλά παιχνίδια.

Για την κατάσταση της Βαλένθια: “Βρίσκονται σε ένα σημείο με μόλις μία ήττα. Διανύουν μία εξαιρετική κανονική διάρκεια και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να κερδίζεις μέσα στην έδρα τους. Η τελευταία εμπειρία μας εκεί, ήταν στα πλέι οφ και ξέρουμε ότι θα πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χάρης Δεληνικόλας
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…