Κεντρική Διεθνή “Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός”

“Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός”

itoudis cska f4 Αντίγραφο

itoudis-cska-f4 - ΑντίγραφοΗ ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Μόσχα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του Top-16 της Ευρωλίγκα και ο Δημήτρης Ιτούδης  σχολίασε το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του στο παρκέ, αλλά και την ποιότητα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα με πολύ έμπειρους παίκτες και χαρακτηριστικά σημεία παιχνιδιού. Αναμφίβολα χρειάζεσαι αυτοπεποίθηση και δύναμη για να δώσεις τέτοιου είδους ματς, αλλά πιστεύω πως έχουμε τόσο την ποιότητα όσο και το ταλέντο για να τους κοντράρουμε. Περιμένω να γίνει ένα δυνατό ματς, άλλο ένα δυνατό ματς στον όμιλό μας, όπου είναι πολύ σημαντικό να προστατέψουμε την έδρα μας. Θα μπούμε στο παρκέ να παίξουμε σκληρά μπροστά στον κόσμο μας και ελπίζω να έρθουν πολλοί για να μας βοηθήσουν.”

Από πλευράς των παικτών μίλησε ο Νικίτα Κουρμπάνοφ: “Δεν συμμετείχα στα περισσότερα παιχνίδια των δύο ομάδων, στο παρελθόν, αλλά ξέρω πόσο ιδιαίτερο είναι να είσαι μέλος της ΤΣΣΚΑ. Ξέρουμε πως ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα στην άμυνα, γι’ αυτό περιμένω ένα ενδιαφέρον ματς και μία δύσκολη μάχη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Οι προπονητές έχουν φτιάξει ένα λεπτομερές πλάνο για εμάς και θα επικεντρωθούμε στο να το εκτελέσουμε και να διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο της έντασης και τα 40 λεπτά.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …