Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Με σοβαρότητα και σεβασμό”

“Με σοβαρότητα και σεβασμό”

feldein

feldein

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Ρόδο και ο Τζέιμς Φελντέιν, μέσω του μπλογκ του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, επισημαίνει τη σοβαρότητα και το σεβασμό που πρέπει να επιδείξει η ομάδα του. Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του για το υπόλοιπο της χρονιάς.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Γεια σας

Προερχόμαστε από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον και παραγωγικό διάστημα καθώς μετράμε τρεις συνεχόμενες νίκες, δύο για την Ευρωλίγκα κόντρα σε Νταρουσάφακα και Τσεντεβίτα και μία για το ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλο το Ρέθυμνο.

Θεωρώ ότι αυτή είναι μια πολύ καλή βάση επάνω στην οποία μπορούμε να χτίσουμε, τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Αφενός πάντα είναι ωραία όταν παίζεις καλά και νικάς, παίρνεις αυτοπεποίθηση, είσαι πιό ήρεμος. Αφετέρου με δεδομένο ότι επέστρεψε και ο Διαμαντίδης σε αγωνιστική δράση μετά το πρόβλημα τραυματισμού που είχε ενώ μπήκε στο πρόγραμμα και ο νέος μας παίκτης, ο Χέινς, θα έχουμε τη δυνατότητα να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα.

Θα ήταν ιδανικά αν δεν είχε κι αυτό το πρόβλημα ο Χαραλαμπόπουλος. Τότε θα ήμασταν όλοι μαζί. Του εύχομαι να πάει καλά στη διάρκεια της θεραπείας του και να γυρίσει ακόμα πιο δυνατός κοντά μας.

Τι έχουμε τώρα μπροστά μας; Τον Κολοσσό. Κοιτάζουμε τον αμέσως επόμενο αγώνα κι έτσι πρέπει να κάνουμε.

Προσεγγίζουμε την υποχρέωσή μας στη Ρόδο με σοβαρότητα και σεβασμό καθώς οι αντίπαλοί μας είναι πολύ σκληρή ομάδα, παίζουν πολύ καλά, είναι καλοδουλεμένοι κι έχουν αρχές στο παιχνίδι τους. Άλλωστε έχουμε διαπιστώσει ότι ειδικά στην έδρα τους μπορούν να αποδειχθούν σοβαρό πρόβλημα για οποιαδήποτε ομάδα.

Με αυτά τα δεδομένα εμείς θα είμαστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι στο παιχνίδι μας. Οφείλουμε να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα προκειμένου να φτάσουμε και τελικά να σταθεροποιηθούμε σε υψηλό επίπεδο απόδοσης. Πρέπει να το κάνουμε σεβόμενοι τη δυναμική και την ιστορία της ομάδας, τους εαυτούς μας και τον κόσμο που μας αγαπά.

Είμαι αισιόδοξος πάντως γιατί βλέπω τον τρόπο που δουλεύουμε, διακρίνω το κίνητρο και τη θέληση όλων μας και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Θα τα ξαναπούμε

Τζέιμς“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Αταμάν: «Σημαντικό ότι ο Παπαπέτρου έπαιξε με αυτοπεποίθηση»

Αποθέωσε τον Παπαπέτρου ο Αταμάν. Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Προμηθέα με 93-62 και έκλε…