Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Με ενόχλησαν τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ”

“Με ενόχλησαν τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ”

Ζντοβτς

jure-zdovc

Η ΑΕΚ έφυγε με το διπλό στις βαλίτσες της από το κλειστό της Καλαμίτσας, επικρατώντας της Καβάλας με 65-55.

Ο Γιούρι Ζντοβντς, ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, στάθηκε στα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό το ξέραμε από την αρχή. Η Καβάλα το πάλεψε μέχρι το τέλος. Δε μου άρεσε ο τρόπος που μπήκαμε στο παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορούμε να πούμε πως βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση και διορθώσαμε κάπως την άμυνα μας. Αυτό που πραγματικά με ενόχλησε ήταν το αμυντικό ριμπάουντ. Ενώ είχαμε προετοιμαστεί και είχαμε δουλέψει για αυτό.

Κάναμε κάποιες πολύ καλές άμυνες και χάναμε το ριμπάουντ και αυτό έδινε επιπλέον ευκαιρίες στην Καβάλα για να σκοράρει. Μπορώ να πω ότι αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που με ενοχλεί αν και πρέπει να δώ και το παιχνίδι. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και όπως είδατε δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ελλάδα, όλες οι ομάδες έχουν καλούς παίκτες και καλούς προπονητές. Η Καβάλα πάλεψε και πραγματικά της εύχομαι ότι καλύτερο”.

Από πλευράς παικτών ο Μαλίκ Χέρστον, πρόσθεσε: “Η Καβάλα πήρε επιθετικά ριμπάουντ έκανε μεγάλη προσπάθεια για να μας κερδίσει, όμως τελικά εμείς ήμασταν αυτοί που κερδίσαμε και αυτό έχει σημασία. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε καλό πρώτο δεκάλεπτο, όμως δε συνεχίσαμε έτσι.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…