Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt “Μαθήματα ήθους…”

“Μαθήματα ήθους…”

barlos lavrio aek

barlos-lavrio-aek

Μετά τη νίκη-ρεβάνς κόντρα στην Κηφισιά, το Λαύριο ανηφορίζει στη συμπρωτεύουσα, προκειμένου για να αναμετρηθεί με τον ισχυρό Άρη. Ο Νίκος Μπάρλος, μέσα από το νέο του μπλογκ, στάθηκε στην σπουδαία εμπειρία που θα αποτελέσει για τη νεοφώτιστη ομάδα το γεγονός πως θα αγωνιστεί σε μια τόσο ιστορική έδρα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Λαυρίου για τα “μαθήματα ήθους” που παραδίδει.

Αναλυτικά το μπλογκ:

“Απέναντι στην Κηφισιά πήραμε μία πολύ μεγάλη και σπουδαία νίκη από κάθε άποψη. Μια νίκη που μας βοηθάει βαθμολογικά αλλά και στην ψυχολογία της ομάδας, που έδειξε τρομερή αυτοπεποίθηση και νίκησε εκτός του αντιπάλου και το άγχος της. Θέλω να πω από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του Λαυρίου που στάθηκε πλάι μας και παρέδωσε μαθήματα ήθους. Το γεμάτο γήπεδο μας έδωσε φτερά και μακάρι σε όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα να είναι έτσι.

Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πληγωμένο αντίπαλο. Το Αλεξάνδρειο είναι μία από τις πιο μπασκετικές έδρες στην Ευρώπη και για το Λαύριο θα αποτελέσει σπουδαία εμπειρία να αγωνιστεί εκεί. Ξέρουμε τις δυσκολίες του αγώνα και δεν τρέφουμε αυταπάτες. Ο Άρης είναι πολύ ισχυρός και εμείς θα πάμε στη Θεσσαλονίκη για να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε… Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά κυρίως να απολαμβάνουμε το μπάσκετ που παίζουμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • mamba forever

    Mamba Forever

    “ΡΕ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΚΟΜΠΙ”… Αυτό είναι το πρώτο μήνυμα που διαβάζω, ανοίγοντας το κινητό με…
  • battle for la

    Double Impact (vid, pics)

    Εάν κάτι έγινε διακριτό μέσα από τη φετινή free agency (πέραν της δραστικής αλλαγής “…
  • panathinaikos verolino1

    Όταν έγινε “πεντάστερος” (vid)

      Σήμερα συμπληρώνονται 10 χρόνια από την προσθήκη ακόμα ενός αστεριού, του πέμπτου, …
Περισσότερα από Νίκος Χροναίος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …