Κεντρική Basket League Ρέθυμνο “Μας λείπει η εκτός έδρας νίκη”

“Μας λείπει η εκτός έδρας νίκη”

skourtopoulos rethumno

skourtopoulos-rethumno

Το Ρέθυμνο πήρε επιβλητική κόντρα σε βάρος του Αρκαδικού και “αναπνέει” με μεγαλύτερη άνεση πλέον, όμως το “πρέπει” εξακολουθεί να ακολουθεί τα εναπομείναντα παιχνίδια, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε πιθανότητα “περιπετειών”, όπως επεσήμανε και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

“Εύχομαι (σ.σ: ο Αρκαδικός) να καταφέρουν να πετύχουν τον στόχο τους κατά την διάρκεια της χρονιάς. Όσον αφορά το παιχνίδι, νομίζω πως ήμασταν σε μία καλή επιθετικά μέρα, όπως σχεδόν πάντα μέσα στο γήπεδο μας. Είναι φυσιολογικό γιατί διαθέτουμε μία ομάδα με ταλέντο. Το μόνο που έχουμε να αντιπαρέλθουμε -γιατί η ομάδα από τα Χριστούγεννα και μετά σίγουρα έχει αλλάξει πρόσωπο- είναι την πίεση του ότι πρέπει να κερδίσουμε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια ώστε να μην μπούμε σε περιπέτειες.

Ακόμα δεν έχουμε κάνει εκτός έδρας νίκη, η οποία θα μας δώσει την ανάσα και θα μας βγάλει από τα προβλήματα. Συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε το ακέραιο εντός έδρας και ταυτόχρονα να κατακτήσουμε και κάποια νίκη εκτός”.

Ως εκπρόσωπος των παικτών, ο Σταύρος Σχίζας, είπε: “Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά, το οποίο το περιμέναμε. Ήταν και για τους δύο μας “τελικός”. Πιστεύω ότι το ματς κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο. Οι δύο βαθμοί είναι που μετρούν. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό, να πάρουμε όσους βαθμούς χρειάζονται για να εξασφαλίσουμε αρχικά την παραμονή στην κατηγορία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αντώνης Νταλιάνης
Περισσότερα σε Ρέθυμνο

Δειτε επισης

Οριστικό! Στο τοπικό το Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο μετά την αποχώρηση του Κωστή Ζομπανάκη αποχώρησε από την Basket League, αλλά κα…