Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Κερδίσαμε με άνεση”

“Κερδίσαμε με άνεση”

Kostas Keramidas

Kostas KeramidasΗ Εθνική Γυναικών επικράτησε της Ελβετίας με σκορ 38-68 και έμεινε ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης στα τελικά του Ευρωμπάσκετ 2017. Ο κόουτς Κεραμιδάς μίλησε για την μεγάλη αυτή νίκη της ομάδας μας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Η ήττα από τη Ρωσία επηρέασε την ομάδα σωματικά και ψυχολογικά. Υπήρχαν παίκτριες που υπερέβαλλαν εαυτόν το περασμένο Σάββατο. Είχαν καταπονηθεί πάρα πολύ και ήταν λογικό τα ποσοστά ευστοχίας μας να είναι χαμηλά. Έτσι, βασιστήκαμε στην τακτική. Δουλέψαμε καλά πάνω στο παιχνίδι της Ελβετίας και έτσι δεχθήκαμε το χαμηλότερο σκορ. Κερδίσαμε με άνεση και δώσαμε χρόνο στα κορίτσια που είχαν ενέργεια. Φεύγουμε από το Φρίμπουργκ με μια καλή διαφορά, η οποία θα φανεί χρήσιμη, αν η Ελβετία τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου μας.”

Τις αθλήτριες μας εκπροσώπησε η Αφροδίτη Κοσμά: “Ο στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στα τελικά του Ευρωμπάσκετ 2017 και ξέρουμε από την εμπειρία μας ότι δεν πρέπει να χάσουμε ούτε ένα καλάθι, γιατί η διαφορά θα μετρήσει. Ήρθαμε εδώ με σοβαρότητα να πάρουμε τη νίκη και τη διαφορά, παρά τη δεδομένη κούραση. Παίξαμε πολύ καλά, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και κοιτάμε πλέον τα παιχνίδια του Νοεμβρίου με μοναδικό στόχο την πρόκριση!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…