Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κάτι το διαφορετικό

Κάτι το διαφορετικό

williams panathinaikos fener

williams-panathinaikos-fener

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς ήταν εντυπωσιακός στην παρθενική του συμμετοχή σε αγώνα της Ευρωλίγκα, αποτελώντας τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ ηγήθηκε με το “καλημέρα” της ομάδας του Σάσα Τζόρτζεβιτς και δίχως να χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο προσαρμογής, οδήγησε την ομάδα του στη σπουδαία νίκη επί των Τούρκων.

Λίγο μετά το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα, ο ιπτάμενος Ουίλιαμς μίλησε στο eBasket.gr για το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, τις πρώτες του εντυπώσεις και τις διαφορές μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ.

“Ήταν εκπληκτικό, κάτι το διαφορετικό. Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο” ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ, σχολιάζοντας την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ. “Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είναι τρομεροί και πολύ φανατικοί. Κάτι παρόμοιο έχω ζήσει μόνο στα κολεγιακά μου χρόνια, αλλά και πάλι όχι σε τέτοια ένταση. Ήθελα να μπω στο κλίμα του αγώνα από τα πρώτα λεπτά. Με βοήθησαν πολύ τα δύο καρφώματα μου, καθώς πήρα ψυχολογία και μπήκα για τα καλά στο παιχνίδι”, πρόσθεσε.

“Η Φενέρμπαχτσε είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες που έχουν παίξει στο ΝΒΑ. Το ίδιο, όμως, είμαστε κι εμείς. Ήταν πραγματικά δύσκολο παιχνίδι και χαίρομαι που βγήκαμε νικητές, μετά από μία τόσο σκληρή μάχη”, ανέφερε ο Ουίλιαμς για τον αγώνα με τους Τούρκους, ενώ κλείνοντας μίλησε για τις διαφορές μεταξύ Ευρώπης και ΗΠΑ.

“Εδώ το παιχνίδι είναι πιο psysical (σ.σ σκληρό). Έχει πολλές επαφές και πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να σκοράρεις. Πέτυχα 14 πόντους, αλλά δυσκολεύτηκα πάρα πολύ σε σχέση με τις ΗΠΑ. Θέλω ακόμα λίγο χρόνο για να μάθω τα νέα συστήματα. Το σίγουρο είναι πως βρίσκονται σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, που διαθέτει παίκτες που έχουν υψηλό μπασκετικό IQ”.

Απολαύστε το τρομερό κάρφωμα του Ουίλιαμς:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου στα επόμενα παιχνίδια»

Στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε η  Μπαρτσελονα το ματς, αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώ…