Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Κάντο, όπως πέρυσι

Κάντο, όπως πέρυσι

olympiakos omadiki

olympiakos-omadiki

Με το δεξί θέλει να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στον δεύτερο γύρο του Top 16 της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δοκιμάζεται απόψε (21:45, ΕΡΤ2) στη Βαρκελώνη με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα και στοχεύει αποκλειστικά στη νίκη, προκειμένου να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα πρόκρισης στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Το έργο του Ολυμπιακού μόνο εύκολο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς οι Καταλανοί “καίγονται” για τη νίκη και θα τη διεκδικήσουν μέχρι τελικής πτώσης. Οι “ερυθρόλευκοι” ταξίδεψαν στη Βαρκελώνη, δίχως το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα, Χακίμ Ουόρικ, ενώ δεν θα έχουν στη διάθεση τους ούτε τον τραυματία Ματ Λοτζέσκι.

Αντίθετα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρωλίγκα στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ντεμπούτο και για τον Τζόι Ντόρσεϊ, αλλά με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Αναμφίβολα, οι Κώστας Παπανικολάου, Τζόι Ντόρσεϊ και Στράτος Περπέρογλου αναμένεται να συγκεντρώσουν τα περισσότερα βλέμματα πάνω τους, μιας και έχουν φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων.

stats

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νάνσυ Μητσοστέργιου
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μονακό – Φενέρμπαχτσε 93-88 (vid)

Το γύρισε και ισοφάρισε η Μονακό Η Μονακό επικράτησε της Φενέρ με σκορ 93-88 και ισοφάρισε…