Κεντρική Ελλάδα ΕΟΚ Εισαγγελέας για την “εγκληματική οργάνωση”!

Εισαγγελέας για την “εγκληματική οργάνωση”!

vasilakopoulos kaffes

vasilakopoulos-kaffes

Όσοι πίστεψαν ότι ο Ηλίας Καφφές θα κάνει πίσω, θα αναιρέσει όσα είχε πει περί “εγκληματικής οργάνωσης” και θα υποχρεωθεί (μετά το πογκρόμ που υπήρξε εναντίον του, στους κόλπους της ΟΔΚΕ) να μαζευτεί όχι μόνο έκαναν λάθος, αλλά διαπιστώνουν ήδη πως η υπόθεση …ανέβηκε επίπεδο.

Ο Αντιεισαγγελέας, Γιώργος Λαΐνης, κάλεσε έξι ανθρώπους από τον χώρο της διαιτησίας (πρώην διαιτητές, προέδρους Ενώσεων, κτλ.), προκειμένου να καταθέσουν τι γνωρίζουν σχετικά με την “εγκληματική οργάνωση“. Έτσι αποκάλεσε ο κ. Καφφές την ΕΟΚ, γεγονός που θεωρήθηκε casus belli για την Ελληνική Ομοσπονδία του μπάσκετ.

Από τη στιγμή που ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας των διαιτητών αρνήθηκε να ανασκευάσει τις δηλώσεις του, χύθηκε πολύ νερό στον μύλο. Καταψηφίστηκε όχι μόνο ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, αλλά και ο προϋπολογισμός (πρωτοφανής στα χρονικά απόφαση Γενικής Συνέλευσης), προκειμένου να απομονωθεί ο κ. Καφφές και όσοι τον στήριζαν.

Αυτό, όμως, όχι μόνο δεν τον πτόησε, αλλά τον πείσμωσε περισσότερο. Πήγε και κατέθεσε όσα γνώριζε στον Αθλητικό Εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, στον οποίο μάλιστα παρέδωσε πολυσέλιδη αναφορά, στην οποία κατονομάζονται διάφοροι άνθρωποι από τον χώρο της διαιτησίας και γενικότερα του μπάσκετ, οι οποίοι -σύμφωνα πάντα με τον πρόεδρο της ΟΔΚΕ– μπορούν να ρίξουν φως στην υπόθεση.

Ο Αντιεισαγγελέας Λαΐνης κάλεσε την πρώτη… φουρνιά μαρτύρων, οι οποίοι θα καταθέσουν αν και τι γνωρίζουν. Ένορκα, ενώπιων της δικαιοσύνης, όχι σε τηλεοπτικά παράθυρα, Συνελεύσεις, κλειστές πόρτες. Ό,τι γνωρίζουν αναφορικά με τη δράση τής (κατά τον Ηλία Καφφέ) “εγκληματικής οργάνωσης“. Κι αυτό είναι μόνο η αρχή…

Είναι πρόδηλο ότι σύντομα θα κληθούν όλοι όσους ανέφερε ο κ. Καφφές, ενώ βέβαιο πρέπει να θεωρείται ότι θα περάσουν από το γραφείο του Αντιεισαγγελέα και πρωτοκλασάτα ονόματα από τον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Πρόκειται για μια εξόχως ενδιαφέρουσα υπόθεση, η οποία θα τραβήξει σε μάκρος, αλλά που -για πρώτη φορά- μεταφέρει το παιχνίδι από τα παρκέ στα γραφεία των Εισαγγελέων. Κι είναι αυτονόητο πως για να ξεκίνησαν οι κλήσεις, κάτι απ΄ όσα έχει καταθέσει ο κ. Καφφές έχει κινήσει το ενδιαφέρον της δικαιοσύνης. Ό,τι και αν συνεπάγεται αυτό

Πηγή: Sportdog

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Κογκαλίδης
Περισσότερα σε ΕΟΚ

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/4)

Τα φώτα στο ΣΕΦ Ένα παιχνίδι περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα (18/4). Συγκεκρ…