Κεντρική Διεθνή “Ήρθε η ώρα”

“Ήρθε η ώρα”

hines cska maccabi

hines-cska-maccabiΗ ΤΣΣΚΑ πήρε σήμερα αρκετούς πόντους από το ζωγραφιστό και ο Κάιλ Χάινς έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την επιτυχία της ομάδας του. Ο Αμερικανός άσος τόνισε μετά την αναμέτρηση πως η ομάδα άξιζε την νίκη και πως έχει έρθει η στιγμή για να κατακτήσει έναν Ευρωπαϊκό τίτλο με τους μοσχοβίτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Νoμίζω πως ήμασταν καλύτεροι και πιο έτοιμοι από κάθε πλευρά απέναντι σε μία ομάδα που δεν παραιτείται ποτέ και αρνείται να χάσει ανεξαρτήτως αντιπάλου και ανεξαρτήτως έδρας, στην οποία αγωνίζεται.

Διαβάσαμε καλύτερα το παιχνίδι, ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα ρισκάρει με τις αλλαγές στην άμυνά του και εκμεταλλεύτηκαμε την υπεροχή που είχαμε κοντά στο καλάθι κερδίζοντας κάποια φάουλ.”

Για την κατάσταση του Ολυμπιακού και τους στόχους του: “Σίγουρα πιστεύω στον Ολυμπιακό, αφού πάντα, όσο και αν είναι το ρεκόρ τους, παλεύουν μέχρι τέλους και έχουν αποδείξει ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πάντα στην καρδιά μου και θυμάμαι με πολύ όμορφα συναισθήματα τις στιγμές και τις νίκες που έζησα με αυτή την ομάδα. Θέλω να πετύχω τα ίδια πράγματα με την ΤΣΣΚΑ και ελπίζω πως ήρθε η ώρα να κατακτήσουμε την Euroleague.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Χρήστος Κολλάρος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…