Κεντρική Διεθνή Υπερηχητική η Μπάμπεργκ

Υπερηχητική η Μπάμπεργκ

nikos zisis bamberg

nikos zisis-bambergΗ Μπάμπεργκ, μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, συνέχισε θετικά και στο γερμανικό Πρωτάθλημα. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι συνέτριψε 101-64 την Τούμπινγκεν, στο πλαίσιο της 20ής “στροφής” της BBL.

Οι Λούκα Στάιγκερ κι Ελίας Χάρις ηγήθηκαν στον παραγωγικό τομέα, σημειώνοντας 15 πόντους έκαστος. Ο Νίκος Ζήσης, από την πλευρά του, σκόραρε 5 πόντους (2/2 βολές, 1/1 τρίποντο), “μοίρασε” 7 τελικές πάσες κι υπέπεσε σε 2 λάθη σε 12:24.

Η Μπάμπεργκ εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και, μάλιστα, αύξησε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την Μπάγερν Μονάχου και τη Φράπορτ Σκαϊλάινερς.

Οι Βαυαροί γνώρισαν τη συντριβή στην έδρα της Ουλμ (91-72). Ο Κρις Μπαμπ αποτέλεσε το πρώτο “βιολί” για τους νικητές, πετυχαίνοντας 29 πόντους. Άξιος συμπαραστάτης του, δε, ήταν ο πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού, Ρέιμαρ Μόργκαν, ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Οι Τζάστιν Κομπς και Ντούσκο Σαβάνοβιτς ξεχώρισαν από το σύνολο του Σβέτισλαβ Πέσιτς. Αμφότεροι είχαν από 16 πόντους, εντούτοις, δίχως ουσιαστικό αντίκρισμα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Σαρηγιαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…